Lányok, nők, ti hordtok tisztasági betétet mensik közt? Ha igen miért, ha nem miért?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 19:16
1/8 anonim válasza:
Nem. Ha nincs semmilyen folyásod szerintem felesleges. :)
2/8 anonim válasza:
Csak peteereskor, mert akkor tobb a feherfolyasom. De felesleges amugy, nem szellozik normalisan aztan meg lehet rohangalni canesten kombiert. Akarmilyen fullosat veszel, nem fog ugy szellozni, mint egy pamut bugyi. Allandoan nem kell, ha nincs ra tenyleg szukseged. Kamaszkorom elejen nekem kellett allandoan, mert rengeteg volt a feherfolyasom, ahogy beindultak a hormonvaltozasok, de szeremcsere mostmar normalizalodott.
3/8 A kérdező kommentje:
És akinek van fehérfolyása minden nap alapból az mit csinál?
2017. máj. 23. 19:46
4/8 anonim válasza:
Eszemben sincs, bőven elég belőle vérzéskor.
Kényelmetlen, bepállasztja a puncim, nem töltök azzal időt hogy beragasztgassam, nem esztétikus, rossz érzés ha a párom a bugyimba nyúl és a hülye betétet tapintja (akármilyen pici meg felújított stb)
5/8 anonim válasza:
Hüvelyszárazságom van úgyhogy megvagyok nélküle,de régen sem használtam,mert befülledtem tőle és folyton úgy éreztem,hogy átáztam.
6/8 anonim válasza:
Nekem minden nap van egy nagyon minimális fehérfolyásom, de nem használok tisztasági betétet. Idegesít, és csak még jobban besülök (főleg így nyáron). Menstruáció idején szoktam használni, a tampon alá teszem, így felfogja a szivárgást (ha például munkahelyen nincs lehetőségem egyből cserélni).
20N
7/8 anonim válasza:
Igen, nekem így kényelmes. Nem zavar, nem pállik be, gombás sem voltam soha.
8/8 anonim válasza:
Ha csak egy kicsi feherfolyasod van, akkor tok felesleges. Ha olyan mennyisegu, hogy atazik a bugyid, esetleg meg a nadragod is (regebben nekem olyan volt), akkor nincs mese, kell a tisztasagi betet. De ha ez nem volt mindig ilyen, vagy mar nem mostanaban kezdtel kamaszodni, tehat olyan 16+ vagy, akkor evvel nem art elmenni nogyogyaszhoz, mert lehet, hogy van valami fertozesed, ami epp csak ennyi tunetet okoz, amig nem gyengul le az immunrendszered, a huvelyflorad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!