Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hölgyek! Ti hordtok minden...

Hölgyek! Ti hordtok minden nap tisztasági betétet?

Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Amióta nagylány lettem 13 éve az alatt 1-2 alkalommal kipróbáltam, de nem jött be. Kvázi soha nem használtam. Egyébként se tesz jót, ha nem szellőzik az alsó fertály.
2016. júl. 5. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem.
2016. júl. 5. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Én csak akkor hordok betétet, amikor megvan!

És nem csak tisztasági, hanem egészségügyi betét is van, ami 2 nem ugyanaz, van köztük különbség!

19/L

2016. júl. 5. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem, max menzesz előtti két napban (ilyenkor több a folyásom) és alatt a tampon mellé ha megyek valahová. Van amikor egyáltalán nincs is folyásom, az a kevés ami van pedig kimosható, nem befolyásol nálam semmit. Amúgy sem szeretem mert beizzad ha használom, hiába cserélek, tisztálkodok, kellemetlen illata lesz főleg nyáron.

22L

2016. júl. 5. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Legtöbb nap igen, van olyan nap hogy nem kellene, de ha kimegyek otthonról szinte mindig rakok be, mert meglepetésszerűen szokott folyni néha (csak fehér folyás, nincs fertőzésem) szóval inkább berakom hogy ne érjen meglepetés. Igyekszem lecsökkenteni amennyire lehet és csak a legvékonyabb fajtát használom.
2016. júl. 5. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Én igen.

Nekem így kényelmes.

2016. júl. 5. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
én évek óta minden nap. így tisztábbnak érzem magam ,plusz ha hirtelen pl megjön és nem számítok rá sem a fehérneműm lesz véres, ameddig fel nem rakom a tampont.
2016. júl. 5. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!