Szerintetek jobb a tampon, mint a betét?
Szeretném kipróbálni a tampont, csak félek, hogy elszakad, és nem tudom kiszedni...:S
Szeritnetek melyik a legjobb márka? Ha minit veszek, nem eshet meg, hogy "túl kicsi"?
Elsőre, főleg ha szűz vagy, mindenképp minit vegyél. Ne félj, hogy elszakad, mert - a tájékoztatóján is le van írva - ki lehet madzag nélkül is tolni, csak persze macerásabb. De én évek óta használok tampont és nem szakadt el eddig egyszer sem.
Ne félj, semmiképp nem lesz túl kicsi. De ha nagyon izgulsz, először tegyél be egy betétet is, vagy akkor próbáld ki, amikor otthon vagy.
Igen, szerintem jobb, főleg nyáron, szinte el is felejtem, hogy épp megjött.
Márkaügyben nem tudok nyilatkozni, én csak ob-t használtam eddig, az jó. De szerintem túl nagy különbság nem lehet köztük.
Igen sokkal jobb, tobb szabdsagot ad, nem ragad a borodhoz, nem erzed, hogy folyik, enattol kesz voltam.
Az O.B. a legjobb nem valnak le az elemi szalak, es a helyen marad.
En az aplikatoros valtozatot szeretema legjobban mert az a leghigienikusabb, de te mint kezdo mindenkepp a siman ujjal felhelyezhetossel kezdd!
En 12 voltam amikor ugy dontottem nekem tampon kell!
Az elsot mire normalisan felhelyeztem es nem zavart elhaznaltam vagy otot, de utana raereztem meddig kell feltenni ahhoz, hogy kenyelmes legyen.
Ma 29 eves vagyok,es meg mindig arra eskuszom, sot mostmar ejszakara is azt hasznalok.
Én nem szeretem a tampont, nem érzem magam olyan kényelmesen, holott jól van felhelyezve... Idegesít, hogy bennem van miközben sétálok valahova, vagy leülök stb :P
20/L
Köszönöm a válaszokat!
Kifogom próbálni. :)
20 éves korom óta tampont hazsnálok, azaz idestova 12 éve, és még nem volt miatta problémám, pl gomba vagy hüvelygyulladás. Én nem is érzem, hogy bennem van, és végre vége a szagoknak, a kényelmetlenségnek, az állandó aggódásnak, hogy valyon kifolyt-e már, véres-e már a nadrágom.
Nem eshet meg, hogy túl kicsi, mert a hüvelyfal rásimul és nem engedi kicsúszni.
Előfordult, hogy elfelejtettem kiszedni a kihúzószálat, mielőtt feltettem, és nem tudtam kihúzni, de ha telemegy, akkor simán ki lehet tolni a hüvelyedből a hüvelyizmaiddal. Nem gond. Nem fog elszakadni, annál jobb a konstrukció és kisebb az ellenállás.
Hogy melyik a legjobb márka? Én eddig csakis OB tampont használtam, mást ki se próbáltam. Ezzel nagyon meg vagyok elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!