Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha egy nő egy közeli rokonával...

Ha egy nő egy közeli rokonával szexel, járhat valamilyen betegséggel?

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 18:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ötödik vagyok.

Mindkét fél esetén börtön jár érte. Féltestvérre nem büntetik, hiszen akkor nem áll fenn biológiai rokonság.

2017. máj. 21. 19:21
 12/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Féltestvérre büntetik, mostohára nem, azt akartam írni.

2017. máj. 21. 19:37
 13/20 A kérdező kommentje:

Vicces. Hogy működik ez? Két felnőtt testvér lefekszik egymással, feladják magukat, és mehetnek a dutyiba?

Vagy valamelyik ismerős bemegy a rendőrségre fényképekkel. Vagy hogyan?

(Bevallom, nekem az alapszituáció is annyira abszurd, hogy már ott leáll az agyam. Nemhogy az "utána" részen.)

2017. máj. 21. 19:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért ne büntetné, ha felnőtt? Attól még elköveti. Pl. az eutanázia is csak gyilkosság, akármennyire humánusnak tűnik. A másik , hogy felnőtt korukban is születhet közös gyerekük ,aki nagyon nagy valószínűséggel tele lesz génhibákkal, és élete végéig fogyatékkal él. Féltestvérek között is van apai, vagy anyai ágon biológiai kapcsolat. Mostohatestvérek között igaz , hogy nincs ugyan,de ennyi erővel akkor a nevelőszülő is lefeküdhetne a nevelt gyerekével nem? A Btk. -nak ebben a részében van: "XIX. FEJEZET

A NEMI ÉLET SZABADSÁGA ÉS A NEMI ERKÖLCS ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK".

2017. máj. 21. 22:21
 15/20 anonim válasza:
Szerintem pedig még a vérfertőzés is a pénzről szól. Ugyanis bizonyos népeknél hallgatólagosan azért engedik meg azt, mert így a a családi és a rokonsági vagyon nem aprózódik fel.
2017. máj. 25. 09:30
 16/20 A kérdező kommentje:
14
2017. jún. 3. 20:59
 17/20 A kérdező kommentje:
14: Ez nem a "hogyan"-ra adott válasz.
2017. jún. 3. 21:00
 18/20 anonim ***** válasza:
Hogyan? Ugyanúgy, mint bármilyen más bűncselekmény vagy vétség esetén. Ahogy írtad akár úgy is, hogy bemennek és föladják magukat, vagy akárki bizonyítja fényképekkel.Az első esetben max. enyhítő körülmény, hogy elismerik. A rosszabb ha valaki más jelent föl, mert akkor hivatkozhat arra, hogy ez őt b***ul zavarja,meg nem így neveli a gyerekeit, mert ő egy mélyen erkölcsös családban él blabla... Ha az van írva,hogy büntetendő ,akkor büntetendő ennyi, lehet az akár dutyi is, pénzbüntetés stb. Amit leírtál az alapján max. a "kóros elmeállapot" vagy a "tévedés"(nem tudta, hogy az illető a testvére), lehet büntethetőséget kizáró ok.
2017. jún. 5. 07:31
 19/20 A kérdező kommentje:

Értem, hogy miről beszélsz. Volt már erre konkrét példa?

Amúgy kóros elmeállapot (mert szerintem ez az!), hogyan állapítható meg? Mik a feltételei?

Na és hogyan szereznek fényképet? Pl: elmennek egy fagyizóba, kávézóba, jó kedélyűen beszélgetnek, és akkor elsül a vaku? Aztán spuri a rendőrségre? (Ezt csak azért kérdem, mert ha tényleg hamis vád történik, akkor a srácok hogy tudják bebizonyítani?)

Vagy bemásznak a kertbe/felmásznak a 10-re és vakuznak sexy time közben?

Amúgy tudsz konkrét esetekről? Vagy azt, hogy ilyenkor hogy lehet utánanézni azoknak a jegyzőkönyveinek. Feltéve ha nyilvánosak.

Mert mondtad például, hogy pénzbüntetéssel is járhat. Na de ki fizet kinek?

2017. jún. 5. 14:50
 20/20 anonim ***** válasza:

A kóros elmeállapotot orvosszakértő állapítja meg, ha erre hivatkoznak.( a nagy halivudi ügyvédfilmekben "beszámíthatatlanság" a divatos neve.Az nem vérfertőzés ha valaki kedélyesen beszélget a testvérével.Szexuális cselekményről van szó.Viszont ha valaki éppen rajtakapja őket action közben, vagy látja, és lefényképezi, vagy valahonnan előkerül egy privát "home video", vagy hugica összeveszik bátyussal,a barátnő meg épp a szekrénybe fotózgatja, fölrakja facebookra stb. ,esetleg teherbe esik....

A pénzbüntetést a bíróság szabja ki, és a tettesek fizetik az államnak (persze ha ennyivel megússzák). A kóros elmeállapotos vérfertőzésre asszem a "Halál háza" c. filmen van jó példa, ha már érdekel. Szellemi fogyatékos gyerek kezeli magatehetetlen anyukát. És itt még van a témába vágó iromány:

[link]

[link]

Keress rá guglival és biztos találsz konkrét példákat.

2017. jún. 6. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!