Hány évesen jött meg a menstruációtok? Mikor, hol történt? Kinek mondtátok el először? Hogyan történt? Volt nálatok betét vagy tampon?
13 èvesen jött meg egy spanyolorszàgi nyaralàson. Szerencsere az utolsó előtti nap :D nem számítottam pont akkor rá, nagyon megijedtem, mikor elmentem pisilni , ès meglàttam a bugyimat, egyből szaladtam àt anyumhoz az ő szobàjukba. Latta rajtam, hogy ketsegbe vagyok esve, es annyit kerdezett: "csak nem?" (Egyből sejtette)
Aztán mondta zuhanyozzak le, addig ő kimosta a bugyimat :DD
Emlekszem tisztan, hogy milyen bugyi volt rajtam, meg arra is, hogy utàna kicsit rosszul is lettem a nagy ijedtségre, es le kellett feküdnöm, mert megszédültem. Ez volt 10 ève :D akkor mèg vártam izgatottan, nem is sejtettem, hogy elhúzódik majd 8-9 napokig.... Szóval gyorsan megutàltam :D
Szia!
Én 11 éves voltam amikor megjött.Szerencsémre otthon voltam. Persze anyának mondtam meg először. Volt nálam betét.
Most szeptemer.24-en jott meg,pont 23-an eskuvon voltunk es jo h nem akkor jott meg:)
Tortenet:egy nappal mielott megjott ereztem ott lent a "szervemnel" (nem tudom mashogy szepen leirni) egy szuro erzest ott bent olyan mintha pisilnem kellett volna es nagyon szurt,fajt a hasam nagyon,reggel 24. meg elmegyek cw-re es meglattam azonnal rohontam anyahoz elmondtam neki O pedig orult h nagylany lettem:)ez tartott 4 napig ,mikor megjott ilyen barnas-pirosasfolyas volt aztan rendes ver es a vege megint barna szoval orulok h nem eskuvon jott meg:) a folyasom 1,5 evig tartott most is van,12,5 evesen jott meg,neked megjott mar?
Tudom, régi kérdés😅
Szeptemberben volt a legelső, 12. születés napom előtt kerek egy héttel. Szerencsére itthon, este, ami azért is jó mert hajlamos vagyok a pánik miatti rosszullétre, ami meg is történt.
Fogalmam sincs honnan, de megéreztem, hogy lesz, mivel gondolkodás nélkül kivettem alsóneműt is a pizsamámhoz, és elkezdtem itt, GyK-n olvasni menstruáció témában. Pedig esküszöm, semmi jel nem volt, nem fájt a hasam, semmi.
Épp az egyik itteni kérdést olvastam, ami hasonló jellegü volt, amikor éreztem hogy valami baj van. Miután leesett, full remegve, majdnem sírva, közel a pánikrohamhoz valahogy kikecmeregtem anyámhoz.
Igazából lehet nem is a pánik, hanem egyszerűen maga a tudat hogy most tényleg úgy néz ki...
Anyukámnak szerencsére pont akkor volt, úgyhogy gyors betét, aztán miután elmúlt a szédülésem, elkezdett magyarázni.
Mi lett volna ha suliban történik meg mind ez...
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!