Hány évesen jött meg a menstruációtok? Mikor, hol történt? Kinek mondtátok el először? Hogyan történt? Volt nálatok betét vagy tampon?
14 voltam, és apával épp kocsit mostunk, mikor olyan hülye fájdalmat éreztem lenn, meg pisilni is kellett. Elmentem és "bszki". :D
Neki mondtam el, addigra már tettem be betétet, meg beáztattam a bugyimat.
Én imádkoztam, hogy ne a suliba, hanem otthon jöjjön még az első. Hát, végülis...
Elsősegélyversenyen voltunk, csapatos verseny. Emlékszem, baromira izgultunk, egy csomót kellett várni, hogy mi következzünk. És végülis miután mi jöttünk, előtte gyors elmentünk wc-re, amugy is kicsit furcsa érzés volt hogy ott lent valami nem oké, és hoppá, ott vettem észre, hogy nemár, pont most.. :D Először nekem is barnás volt, így én is hirtelen azt hittem hogy befostam. Azért örültem neki, mert már vagy 2 éve vártam rá a (fehér folyás a miatt) de azért káromkodtam egy sort hogy miért pont most, mert betét sem volt nálam+nem is volt idő kérni, mert sietni kellett. Szerencsére nem áztam át:DD
Én úgy összességében örülök, hogy megvan, de rettegek attól, hogy valami fertőzésem lesz, vagy hogy pont akkor lesz meg, amikor az osztállyal megyünk Balatonra.
Csak anyukámnak mondtam, később a barátnőim is megtudták. Azt hittem, anyukám tökre izé lesz, h "jaaaajjjjj kislanyooom ugyesvaaagy, Nagylány lettél!!!!!!" De végül is tök jó volt, mert normálisan beszélt róla, sőt, vett is nekem pár csomag betétet, meg mondta, hogy azért mire figyeljek oda:)
14/L
11 évesen karácsonyi ajándékot mentem venni anyukámnak!!haza fele fajt a hasam!
Haza értem elmentem pisilni és ott volt!
Bepánikoltam!
Volt otthon betét!
Sebkinek nem mondtam el,másnap reggel anyu megtalálta a használt betétet a wc Kukában!
Ő nagyon örült! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!