Hány évesen jött meg a menstruációtok? Mikor, hol történt? Kinek mondtátok el először? Hogyan történt? Volt nálatok betét vagy tampon?
12 évesen, otthon voltam. Szerencsére volt otthon betét, így nem volt semmi gond. Először anyum tudta meg. Nem is fogtam fel, hogy mi történt, de nagyjából tudtam kezelni a helyzetet.
13/L
11 éves koromban .
Iskolában jött meg de nemtudom hogy de nemvettem észre. Amikor hazaértem elmentem wc-re és megláttam. Anyukámnak mondtam el elősször , ő pedig elmagyarázta mi is ez és adott betétet.
11. Én se akarom így leélni az életemet.:)
Már szerencsére vannak tisztasági betétek, hordhatsz, ha úgy érzed, nemsoká megjön.
11 évesen áprilisban történt (1 éve). Otthon voltam és reggel mikor elmentem wc-re láttam, hogy megjött a Mikulás. Egész nap azon agyaltam, hogy mondjam el anyának.
Aztán este elültem amikor épp gépezet, és megszólaltam: Anya, megjött a menzeszem. Ő meg kb indián táncot lejtett miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!