A régóta hordott ruhák hónalji része idővel mindenkinek koszos/izzadságfoltos lesz, vagy csak azoknak, akik sokat izzadnak?
Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 12:50
1/11 anonim válasza:
Nem. Megfelelöen kell mosakodni, deo-t használni és a ruhanemüket minden használat után kimosni.
2/11 anonim válasza:
Nem. Csak azoknak, akik nem mossák ki minden használat után, és nem megfelelő dezodort használnak, nem zuhanyoznak naponta kétszer és rossz minőségű mosószert használnak.
3/11 anonim válasza:
Szoktam furdeni,minden hasznalat utan kivannak mosva a felsom dezodort is hasznalok,de megis volt regen egy felsom aminek kicsit besragult a honalja.Lehet azert,csak az az egy,mert tiszta muszal volt.Szoval szerintem az anyagtol is fugg,de talan,ha olyan a dezodor az is hagyhat nyomot egy ido utan.
4/11 anonim válasza:
Vannak azok a dezodorok, melyek foltosodnak egy idő után.
5/11 anonim válasza:
Nálam minden régi fehér felső hónalja sárgás lesz több éves használat után. Pedig használok deuodort, és egy használat után is kimosom.
20N
6/11 A kérdező kommentje:
Mindennap zuhanyzom, dezodort is használok, minden használat után kimosom a felsőket (nem műszálasak), és a legtöbbnek mégis olyan lesz a hónalja. Eléggé izzadok, de ettől függetlenül sem lenne szabad, hogy a nyoma ottmaradjon?
2017. máj. 16. 15:30
7/11 anonim válasza:
3-mas vagyok.A dezodorok végülis vegyszerek,sokan ellenzik is a használatukat,ebből kiindulva nem tartom lehetetlennek,hogy egy rosszabb minőség hosszútávon elszínezheti a ruhákat.De az biztos,hogy a stiftek hagynak nyomot a ruhán és azt egy idő után szerintem már nem is lehet rendesen kimosni.Meg az izzadságunk sem egyforma,lehet van akinek jobban nyomot hagy attól függetlenül,hogy egyébként ápolt és tiszta.
8/11 anonim válasza:
Ne stiftet használj, kérdező, igyál több vizet, hogy hígabb legyen az izzadságod, ne koncentrált, és érdemes jó mosószert használni, pl. Ariel kapszulát.
9/11 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ. Mennyire vagy izzadós, milyen deot használsz, mennyire takarékos a mosógéped (kevés vízzel mos) hordás után mennyit áll a szennyesben mielőtt kimosod, milyen anyagú a ruhád.
Pl a párom is nagyon izzadós a pamut pólóiból szinte lehetetlen kimosni az izzadságot.
10/11 A kérdező kommentje:
Melyik dezodor hagyja legkisebb nyomot, a sima fújós?
2017. máj. 16. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!