Mellen, hason apróbb szőrszálak miatt aggódjak, vagy ez normális, mindenkinek van?
Figyelt kérdés
Nem igazán látni csak fényben, közelről
Ez utalhat valamilyen egészségügyi problémára, vagy normális?
2017. jan. 15. 15:23
1/5 A kérdező kommentje:
Meg arcomon, homlokomon is, de ott is csak ilyen alig láthatóak
Alapból meg nincs erős szőrzetem se lábamon se sehol
2017. jan. 15. 15:25
2/5 anonim válasza:
Nekem is van de nekem erős fekete szőrök. A hasam olyan szőrös mint a barátomé. Én nem bántom mert lehet rosszabb lesz. Eddig a barátom nem szólt érte. 18l
3/5 anonim válasza:
Mindenkin van szőr, ezek a pihék meg aztán végképp normálisak. :D
4/5 anonim válasza:
Az egész testet úgynevezett lanugó szálak (pihék) borítják. Ez adja a bőr bársonyosságát :) Van akinek sötétebb és látszik van akinek nem. Nekem kicsit jobban látszódik de nem vészes :) Én szőkíteni szoktam így nem is látszik szinte. Nem kell aggódnod!! :) És ha lehet semmiféle képpen se borotváld le!
5/5 anonim válasza:
Ha a mellbimbód körül erős sőtét szőr szálak jelennek meg az felborult horomháztartas egyik jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!