Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mellen, hason apróbb szőrszála...

Mellen, hason apróbb szőrszálak miatt aggódjak, vagy ez normális, mindenkinek van?

Figyelt kérdés

Nem igazán látni csak fényben, közelről

Ez utalhat valamilyen egészségügyi problémára, vagy normális?

2017. jan. 15. 15:23
 1/5 A kérdező kommentje:

Meg arcomon, homlokomon is, de ott is csak ilyen alig láthatóak

Alapból meg nincs erős szőrzetem se lábamon se sehol

2017. jan. 15. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Nekem is van de nekem erős fekete szőrök. A hasam olyan szőrös mint a barátomé. Én nem bántom mert lehet rosszabb lesz. Eddig a barátom nem szólt érte. 18l
2017. jan. 15. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenkin van szőr, ezek a pihék meg aztán végképp normálisak. :D
2017. jan. 15. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egész testet úgynevezett lanugó szálak (pihék) borítják. Ez adja a bőr bársonyosságát :) Van akinek sötétebb és látszik van akinek nem. Nekem kicsit jobban látszódik de nem vészes :) Én szőkíteni szoktam így nem is látszik szinte. Nem kell aggódnod!! :) És ha lehet semmiféle képpen se borotváld le!
2017. jan. 16. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Ha a mellbimbód körül erős sőtét szőr szálak jelennek meg az felborult horomháztartas egyik jele.
2017. máj. 2. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!