Ez normális? Mindenkinek ilyen, vagy csak nekem?
Vérzési zavaraim vannak, ezért elmentem kivizsgálásra. Ott kérdezte tőlem a doki, hogy a mellem közt van e szőr, az ajkam felett, meg ilyen szokatlan helyeken. Persze azt mondtam nem, meg hát le kellett vetkőznöm, szóval ő is megbizonyosodott a dologról. De észrevettem hogy egy kicsi valóban van. Ha tükörből nézem a mellkasom, vagy más, akkor nem látszik, de ahogy én látom, felülnézetből... úgy úgy néz ki, hogy van. Azt tudom, hogy alapból szőrös típus vagyok, sötét, sok szőr. Pl. a hasamon, a mellemen, ahogy néztem, a mell között is van, meg a bikinivonalban is elég sok szőr van. Arra gondolok, hogy a bugyi mellett, a lábtövemnél is van szőr. Ez baj? Meg ha elég közelről nézem akkor egy icipici bajuszom is van. Na most akkor én ezt túlreagálom? Hiszen az orvosnő nem mondott semmit sem.. Decemberben megyek ellenőrzésre. Megemlítsem?
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!