Szerintetek valami baj van a menzeszemmel, vagy ez most csak ilyen?
17 éves vagyok, 4 éve menstruálok. Még kicsit rendszertelen, de nem vészes, max 4-5 napot késik, ha késik. (Egyébként szerintem stresszes életet élek.)
Most az a problémám, hogy csütörtökön jött meg, tehát 4 napja, de nem úgy ahogy szokott: nagyon kevés van, de tényleg kevés, naponta egy foltnyi barnás-pirosas váladék lesz a betéten. Pattanásos is voltam ezelőtt kicsit, szokás szerint.
Ez előfordulhat, hogy most ilyen kevés, vagy kéne tennem valamit, lehet valami baj? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
4-5 nap késés egyáltalán nem számít rendszertelennek. Azt ne várd, hogy mindig 28 napra pontosan fog megjönni, nem gép vagy.
A problémáddal kapcsolatban pedig annyi kérdésem van, hogy nem lehetsz terhes esetleg? Az okozhat nagyon gyenge vérzést. De egyébként egyszeri alkalommal normálisnak mondható.
20N
Persze, nem várom, így is inkább 35 nap a ciklusom.
Kizárt, hogy terhes legyek, még szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!