Mit csináljak a menzeszemmel?
Figyelt kérdés
Jövőhét pénteken mennénk a Balatonra de pont előtte egy nappal fog megjönni,de lehet,hogy nem mivel nemrég jött meg elsőnek és még nem állt be rendesen,de ha mégis megjönne mit kezdjek vele?Nem tudom előrehozni vagy esetleg akkor eltolni? 13/L2016. júl. 10. 10:57
1/5 anonim válasza:
Eltolni és előrehozni csak jóval korábban kezdett hormonszedéssel lehet, ilyenkor már nem. Ha megjön, akkor sajnos így jártál.
2/5 anonim válasza:
Nem. Es egyebkent elsonek igaza van.de ha elobb jut eszedbe sem adnak ilyen durva gyogyszert. Akkor adnak ha elmultal 18, es beallt a menzeszed.
3/5 anonim válasza:
Első vagyok, nyilván nem gondoltam h 13 évesen hormont írnak fel neki, csak tisztázni akartam, hogy a citromleves meg egyéb hülye módszerek nem működnek, úgyhogy sajnos nem lehet befolyásolni.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor így jártam :/ Azért köszi :)
2016. júl. 10. 11:22
5/5 anonim válasza:
3# igen sejtettem. Es igen sztem sem válnak be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!