Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi van a menzeszemmel?

Mi van a menzeszemmel?

Figyelt kérdés
Fél éve hagytam abba a fogamzásgátló tablettát. A múlt hónapig ugyanúgy jött meg (ugyanakkor, ugyanolyan intenzitással) mint amíg szedtem a gyógyszert. De januárban késett több mint egy hetet, most meg két nappal korábban minimális pecsételő vérzésem volt, aztán semmi. Harmadnapra meg pont olyat produkál, mint amikor egyébként az utolsó napom van. Hasam fáj, bőröm csúnya, tehát hozom a szokásos tűneteket.
2011. febr. 22. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
menj el dokihoz és neki mondd el! egyébként teljesen normálisnak tartják, h tabi abbahagyása után vannak ilyen tünetek. én amikor abbahagytam, 9 kerek hónapig meg sem jött. és azt mondták rá, h majd visszaáll. viszont jobb, ha tudom, h ennyire felborítja a szervezetet a fogamzásgátló. menj el dokihoz, az a legtutibb!
2011. febr. 22. 12:59
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi, be vagyok jelentkezve, de csak két hét múlvára tudott időpontot adni....

gondoltam hátha volt valakinek hasonló és addig is meg tud nyugtatni.

2011. febr. 22. 13:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez hormonbaj, jó is hogy így kiderült.Lehet PCO is, de ezt majd a doki elmondja.
2011. febr. 22. 13:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló. Köszönöm szépen a válaszodat...nyilván megnyugtatásnak szántad...

amúgy te ezt miből szűrted le? ennyiből? amiből mindenki arra gondol h simán a gyógyszer abbahagyás tünete, te kiokoskodod hogy PCO meg hormonbaj???? és jó hogy kiderült? mi derült ki? nem derült ki semmi. két hét múlva megyek orvoshoz...atyavilág...szánalom....

2011. febr. 22. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Én legalább válaszoltam a hülye kérdésedre. Ha olyan okos vagy, minek kérdezel? Majd a doki megmondja, itt csak spekulál mindenki.
2011. febr. 22. 16:52
 6/6 A kérdező kommentje:
azért kérdtem mert feltételeztem hogy normális válaszokat fogok kapni, nem ilyen idióta pesszimista, rosszindulatú spekulációt mint amit te írtál...
2011. febr. 22. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!