Első fazon gyanta meddig tart?
Figyelt kérdés
érdekelne hogyha elötte sokat borotváltam akkor az első gyanta kb hány hétig tart (meddig marad puha) és hogy mennyire fájdalmas :o tapasztalatok érdekelnének2017. máj. 10. 15:11
1/7 anonim válasza:
Nekem nagyon fájt, és kB 2-3 hétig volt sima, de több éve volt (azóta is inkább borotválom), úgyhogy nem emlékszem pontosan.
20N
2/7 A kérdező kommentje:
Annyira fájt higy inkabb a borotva? 😳 Vagy mi miatt tertel vissza a borotvara?
2017. máj. 10. 15:22
3/7 anonim válasza:
Nekem a barátnőm kozmetikus. Mondta hogy szedjük le gyantával az egész fazont. Mondtam neki jó. Hát én az első tépésnél majdnem sírtam. Szóval mondtam neki hogy hagyjuk a p.csába :D Kezem volt már gyantázva, azt valahogy kibírtam, de a fazont soha többet. Lehet attól is fájt ennyire mert belegondoltam hogy amikor tép li akkor a bőrt is letépi valamennyire és megmaradt bennem. Úgyhogy én borotválom.
5/7 anonim válasza:
Első vagyok.
Igen, rohadtul fájt, pedig én magamnak csináltam otthon cukorgyantával. A szemöldökömet is gyantával szedi ki alul, az is egy halál. Totál lezsibbad tőle a szemem. :D A borotva legalább nem fáj. Barátom amúgy is szereti, ha szőrös vagyok egy kicsit, úgyhogy én 1-2 hetente borotválom, az mindenkinek tökéletes. :D
6/7 anonim válasza:
Nekem kézen-lábon nem tart egy hétig sem, úgyhogy inkább meg sem próbálom.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem fájt az első, azóta is állandóan gyantáztatom, szinte egyáltalén nem fáj aüikor csinálják, később oersze bőrpír néhány óráig, de a frissesség érzése kellemesebb mint a „bőrégés”. Nem javaslom a borotvát. Nekem a gyanta kb 3 vétig tart ott nagyon szépen, és kb 2és fél hét után kezd el nem puha lenni. A borotva után sokszor benő és fáj, valamint 4-5 nap után már nem puha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!