Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Első fazon gyanta meddig tart?

Első fazon gyanta meddig tart?

Figyelt kérdés
érdekelne hogyha elötte sokat borotváltam akkor az első gyanta kb hány hétig tart (meddig marad puha) és hogy mennyire fájdalmas :o tapasztalatok érdekelnének
2017. máj. 10. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nagyon fájt, és kB 2-3 hétig volt sima, de több éve volt (azóta is inkább borotválom), úgyhogy nem emlékszem pontosan.

20N

2017. máj. 10. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Annyira fájt higy inkabb a borotva? 😳 Vagy mi miatt tertel vissza a borotvara?
2017. máj. 10. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a barátnőm kozmetikus. Mondta hogy szedjük le gyantával az egész fazont. Mondtam neki jó. Hát én az első tépésnél majdnem sírtam. Szóval mondtam neki hogy hagyjuk a p.csába :D Kezem volt már gyantázva, azt valahogy kibírtam, de a fazont soha többet. Lehet attól is fájt ennyire mert belegondoltam hogy amikor tép li akkor a bőrt is letépi valamennyire és megmaradt bennem. Úgyhogy én borotválom.
2017. máj. 10. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Tépi le *
2017. máj. 10. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Első vagyok.

Igen, rohadtul fájt, pedig én magamnak csináltam otthon cukorgyantával. A szemöldökömet is gyantával szedi ki alul, az is egy halál. Totál lezsibbad tőle a szemem. :D A borotva legalább nem fáj. Barátom amúgy is szereti, ha szőrös vagyok egy kicsit, úgyhogy én 1-2 hetente borotválom, az mindenkinek tökéletes. :D

2017. máj. 10. 15:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kézen-lábon nem tart egy hétig sem, úgyhogy inkább meg sem próbálom.
2017. máj. 10. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nem fájt az első, azóta is állandóan gyantáztatom, szinte egyáltalén nem fáj aüikor csinálják, később oersze bőrpír néhány óráig, de a frissesség érzése kellemesebb mint a „bőrégés”. Nem javaslom a borotvát. Nekem a gyanta kb 3 vétig tart ott nagyon szépen, és kb 2és fél hét után kezd el nem puha lenni. A borotva után sokszor benő és fáj, valamint 4-5 nap után már nem puha.
2017. máj. 10. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!