1/10 anonim válasza:
Majd az orvos megmondja nem a gyakori
2/10 A kérdező kommentje:
Azért van ez az oldal hogy az emberek kérdezzenek mások meg válaszolnak ha eddig nem tudtad volna akkor felvilágosítalak, az idiota válaszoddal meg nem lettem okosabb ugyhogy tartsd meg magadnak, ha valamit nem tudsz akkpr inkább ne szolj bele, hihetetlen milyen rosszindulatú emberek vannak főleg itt a gykn,
2017. máj. 9. 21:52
3/10 anonim válasza:
Nekem akkor szokott égni mielőtt megjön a havim. Lehet nálad is ezért fáj
4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm a válaszod, nekem is szokott mensi előtt fájni de nem ennyire, most iszonyatosan viszket fáj szúr ég
2017. máj. 9. 22:22
6/10 anonim válasza:
Szia. Nekem sokáig volt hasonló problémám, míg végül kiderítettük. Mindig másnaposan ég a teljes mellkasom és köhögög is, dohányozni már nem dohányzom de az égető érzés megmaradt. Végül kiderült hogy allergiás reakció az alkoholra :-)).
7/10 Lesolya válasza:
Szia!Keress rá a Biologika oldalára.A YouTube-on is szuper videók vannak Barnai Robertotól ebben a(mell) témában is.Ez nálad lehet mellvezeték elváltozás:volt egy elválasztási, elhatárolódási konfliktusod..Lehet,hogy hiányzott valaki,Vagy félsz egy kapcsolat elhidegülésétől,szeretnél jóban lenni,szeretni (pl. gyermek,szülő, társ esetében )
8/10 Lesolya válasza:
Mindenképpen ajánlom azt a videot is [link]
9/10 anonim válasza:
Lófa52t mellrák! Reflux. Nagyon megtévesztő tud lenni, sokszor szívtáji szorító érzés, máskor mellkasi szorító, vagy égető fájdalom.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat már kiderült hogy terhesség áll a háttérben
2017. máj. 16. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!