Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hpv gyanu? Mit jelent?

Hpv gyanu? Mit jelent?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál mert pozitív lett a teszt hosszú próbálkozások után. Nagyln boldogok voltunk a párommal. Csináltak cytológiát. Vissza mentem orvoshoz oda adta a leletet és kérdeztem hogy minden rendben van? Mondta hogy igen. Haza értem anyunak meg mutattam a leletet mert egészségügyis és a leletben az ált hogy hpv gyanúja meg candida fertőzés. Most akkor szerintetek van okom aggódni??? Mert a doki szerint minden rendben de a leleten nem az áll.. Nem szeretném ha baja lenne a picinek akit nagyon várunk még igaz nagyon pici de félek..köszönöm a válaszokat

23/L

2017. máj. 4. 21:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah és még annyit hozzá fűznék hogy 3hónap múlva lesz újra szűrés.
2017. máj. 4. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:

HPV gyanú, ha az illető aki az anyagodat a laborban vizsgálta látott valamit, akkor ezt írják mellé, hogy nem vagy HPV-s de lehet valami gyanú. Stressz, vagy rossz étkezés okozhat lappangó HPV-t, tehát stresszelni semmiképp ne, semmin! Nem éri meg! Az étrendedre pedig szerintem most a baba miatt oda fogsz figyelni úgyis. HPV gyanú jelenthet még annyit : a fertőzés aktiválódhat, de amíg nem okoz citológiai eltérést, addig egyébként nem kell tenni semmit sem. És persze nem is biztos, hogy valóban van ilyen fertőzés, csak gyanú.

A candida fertőzést gondolom nem kell magyarázni, gombás fertőzés, valószínűleg ahhoz van köze amit az illető orvos a laborban látott. Érdemes mégegyszer rákérdezni az orvosnál.

A babához jó egészséget kívánok! :)

2017. máj. 10. 11:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Tegnap el kezdtem vérezni. Szó szerint ömlött a vér belöllem este már csillapodott ma meg már alig vérzek, tegnap iszonyatosan görcsöltem, mára az is jobb. Tegnap csináltak ultrahangot a petezsák megvan de annyire pici a baba (6hetes) hogy nem látni szívhangja meg még nincs ezért semmi biztosat nem mondtak. Ma volt vérvetel hcg-m jó lett. Most akkor reménykedhetek? Be fektettek de senki semmit nem mondott még. Nővér súgta meg hogy 2 nap múlva ismétlés és ha csökken a hcg akkor az orvosok be fejezik a terhességemet. :( :(

2017. máj. 10. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Te jó ég, sajnos ennyire nem vagyok szakértő. Reménykedjünk a legjobbakban. Hátha megvan a pici és minden rendben. :)

Nagyon kívánom neked hogy hamar kiderüljön egészségesek vagytok mindketten és mehet minden tovább!

(Első voltam)

2017. máj. 10. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!