Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nincs mellem?

Miért nincs mellem?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 14 éves lány vagyok és nincsen mellem...a rokanaimnak visszamenőleg mindenki van mellé vagyis ilyenkor már volt melle, nekem miért nincs?? Olyan idegesítő, hogy minden 14-15 éves lány tök csinos én meg egy deszka vagyok...bár lehet a súlyom is közrejátszik a dologban de erre most nem szeretnék kitérni😥😥 kérlek segítsetek hogyan lehet mellem??😥😥

2017. ápr. 26. 23:09
 1/6 anonim válasza:
100%

Én 17 évesen is deszka vagyok😂

Szerintem genetika de ne aggódj neked még nőhet:)

2017. ápr. 26. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert még csak 14 vagy. Majd 20 éves korodra lesz, addig nő.
2017. ápr. 26. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 évesen is A-s méretű mellekkel rendelkezem :D

Amúgy ha a súlyod túl alacsony valószínű az a gond, nem kap meg a tested minden tápanyagot a fejlődéshez. Menstruációd szokott lenni?

2017. ápr. 27. 07:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 25 évesen vagyok deszka :D :D :D Pont tenyérbe illik a cicim, úgyhogy nyugi :D
2017. ápr. 27. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
A többiek előttem már sok hasznos dolgot írtak, de azért érdemes a másik oldalt is megemlíteni. Nagyon sok hajsampon, tusfürdő, étel stb. hormonokat tartalmaz, és a fiatal fogyasztóik akár már 11-13 évesen úgy változhatnak mint 16-17 éves társaik. Mások pedig egyszerűen hamar érő típusok. Lehet, csak azért nincs még melled, mert egészségesen étkezel és hamarosan szépen meg fog neked is nőni. Még fiatal vagy, van időd méregetni magad.
2017. ápr. 27. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:

utolsó ne írj már hülyeséget. A mell nem fog sampontól nőni. Nem is hallottam még hogy az hormonokat tartalmaz...

A csapvíz maximum.

De akkor ha ezt mondod akkor minden nap kenegetni fogom a cicim samponnal és tusfürdővel hátha elkezd nőni..:DDDD

Genetika az egész.

2017. ápr. 28. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!