Normális hogy 14 éves leszek három hónap múlva és nincs mellem?
Nem kell még elkeseredni, lehet, hogy csak később érsz. :)
Gimi első évében nekem sem volt még semmi, úgy néztem ki, mint egy kisfiú. :( És a sok köcsög fiú meg ráadásul csúfolt is miatta. Aztán valamikor a következő évben már elkezdett nőni. De az igazán látványos változás a 10. utáni nyáron jött. Őszre elég jól megnőttek, C-s kosárig meg se álltak. Nem nekem volt a legnagyobb az osztályban, de azért már elég jó méret.
És mivel később is kezdett nőni, később is adta meg magát a gravitációnak. :)
Volt olyan osztálytársam, akinek már a gimi első évében tök nagy kannái voltak, érettségire épphogy nem söpörték a földet. Nekem 25 évesen még mindig elég peckesen álltak. :)
Szóval nem kell elkeseredni, még 20 éves korig bármi megtörténhet. Sőt, úgy tudom, hogy minden ciklus során nőnek egy picikét, azért van az, hogy nagyon sok olyan nénit látsz, akinek akkora melle van, mint egy kispárna. :)
Késöbb érő tipus vagy! Korán van még ezen agyalnod!
De ha késöbb kicsi melledid lesznek, akkor sincs igazán gond. Nagyon sok pasi kimondottan a kis mellű nőket kedveli! És azért annak vannak előnyei is!
"igaz hogy csak 42kg vagyok 165cm de ez kicsit sem függ össze ezzel"
Dehogynem! Először is a mellein szokta megérezni egy nő, hogy fogyott-e vagy hízott az utóbbi időben.
Nyugi! Valószínűleg másféle dolgok is később jöttek nálad, mint az osztálytársaidnál. Majd ebben is utoléred őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!