Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális hogy 14 éves leszek...

Normális hogy 14 éves leszek három hónap múlva és nincs mellem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem ez nem normális..igaz hogy csak 42kg vagyok 165cm de ez kicsit sem függ össze ezzel. Ugyanis az osztályomban mindenkinek van csak nekem nincs és az a legrosszabb hogy a családunkban senki nem ilyen. Csak a vekonysagot orokoltuk mert a családban a lányok veknyak de mégis volt melluk.. szerintetek fog ez változni? Ha betoltom 14-eletevem elkezd majd növekedni? Volt aki ugyanebben a cipőben járt és aztán megnőttek neki? Segítsetek legyszi:(. Az osztályomban a lányok melltartót hordanak de nekem meg a legkissebb méret is nagy.. így csak toppot tudok hordani. Szerintetek van esélyem hogy nagyobbak lesznek?

#mell #mellnövekedes
2016. okt. 30. 10:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én 3 évvel vagyok idősebb ugyan,de én teljesen lapos vagyok.Még csak 14 éves vagy szóval még nőhet.A súllyal pedig összefügg,mert 156 cm-hez 42 kilo kevés.Én 166 cm vagyok és 55 kiló.
2016. nov. 1. 14:16
 12/12 anonim ***** válasza:

"14 éves leszek...és nincs mellem?"

Én meg 60 éves leszek, és nekem sincsen.

üdv.:

János bácsi

2016. nov. 4. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!