14 éves lány vagyok nincs menszeszem nem nőtt intim helyen szőr és egyáltalán nincs mellem (semmi, zéró ). Mi a baj a testemmel? Vagy velem?
Figyelt kérdés
2016. szept. 16. 20:05
1/7 anonim válasza:
anyukáddal nem tudod megbeszélni, hogy vigyen el egy orvoshoz?
2/7 anonim válasza:
Feljetlen vagy, de nem baj, majd elkezd nőni, addig sem kell borotválnod, és örülj neki, hogy nincs meg(engem 11 éves koromtól boldogít, valahogy mindig nyaraláson jön meg, ennek 2 éve)13 vagyok, 17-18 éves korodig ha nem jön meg, menj orvoshoz, de most még ne
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Azt féltegépeltem!! 14 vagyok!
2016. szept. 16. 21:06
5/7 anonim válasza:
Semmi baj 17 éves korig kellene megjönnie.
6/7 anonim válasza:
Semmi!!
Akiket latsz 14eves lanyokat nagy mellekkel , azoknak 90% csak szivacsos melltartoja van..
Nekem 16evesen indultak el a dolgok. Bezzeg a menzesz 13evesen.
Most 80B a melltartòm, egyik csaj a suliban 85C-t hordott tavaly es fele akkoranak neztem, mire egyszer meglattam a koleszban a szivacsot benne ... 80% push up volt a csaj mellben nulla.
15eves volt en akkor vegeztem 20vagyok..
A latszat egyre tobbszor csal.
7/7 anonim válasza:
Az nem probléma, ha valakinek 14 évesen még nincs menzesze. De azért ha egyáltalán semmiféle nemi fejlődés nem indult el 14 éves korig (még csak nem is kezdett el sehol nőni szőr, a mellbimbód sem kezdett el kidudorodni), akkor igen is orvoshoz kellene fordulni. Endokrinológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!