Szőrös nemiszervtől büdösödés?
Figyelt kérdés
Most ne nevessetek ki de észrevettem, hogy amikor nagy az intim szőrzetem akkor valamiért mintha nem büdös lenne de más lenne a szaga.
Amikor csupasz akkor egyáltalán semmi de...
Most,lehet, hogy ez hülyeség,nem tudom. Ugyanannyit fürdökakkor is, szóval ugyanúgy rendbe tartom magam de ezt vettem észrw.
Van ebbe valami logika vagy csak képzelődök?
2016. ápr. 30. 14:28
1/2 anonim válasza:
Ha nagyon szőrös akkor jobban tud izzadni, én kb. 1 centisre vágom borotvával a szőrt, már nem tetszik a csupasz, a férjemnek sem, így nem is izzad és nem is szőrtelen.
2/2 anonim válasza:
A hosszú és/vagy sűrű szőrzetbe nemcsak a hüvelyváladék, menstruációs vér stb. beleragad, és befülled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!