Mi az oka annak hogy ha barátnömnek nem fáj semmije, nem duzzad a melle, nincs hányingere, és semmi olyan tünete, hogy terhes lenne! De mégis késik neki a "női dolga" mitöl lehet ez?
Figyelt kérdés
van olyan valóban, hogy nem havonta jön meg hanem két havonta vagy nem állt be neki még??2010. máj. 14. 12:15
1/6 anonim válasza:
Hormonális probléma.Menjen el nőgyógyászhoz,és majd ő elküldi hormon vizsgálatra.Vagy ad neki gyógyszert,hogy megjöjjön,és utána hormon vizsg.
2/6 anonim válasza:
Mennyi ideje késik? Nekem is csak a 6 hét után jöttek a terhességi tünetek, addig csak mensi maradt ki és pozitív tesztből tudtam, hogy babát várok.
Tesztet nem csinált még?
Az is lehet, hogy ideges és azért nem jött még meg neki.
3/6 Vilcsianyuja válasza:
gondolom, tizenévesek vagytok. gyakori, hogy még nem óraműpontosságú a női ciklus, de majd később tapasztalod, hogy felnőtt nőknél is gyakori ez. szóval semmi pánik, de az lenne a legmegnyugtatóbb, ha összedobnátok pénzt egy terhességi tesztre (patikában leheet kapni 700-800 forintért, drogériában 1000-1500 forintért)
amúgy a terhesség nem feltétlenül jár az általad említett tipikus terhességi tünetekkel, úgyhogy ha nincs hányinger, mellfeszülés stb, az még nem azt jelenti, hogy akkor nem terhes.
4/6 anonim válasza:
A terhességnek nem mindenkinél vannak tünetei. Nálam sem volt sem mellfeszülés, sem hányinger, semmi fájdalom, csupán fáradtnak éreztem magam. Vegyetek egy tesztet, az a legbiztosabb. Egyébként terhességen kívül más is okozhat vérzéskimaradást. Ha túl sokat stresszelt mostanában vagy költözés, nem várt esemény stb....
5/6 A kérdező kommentje:
azt mondja hogy nem késik csak két havonta jön meg neki!van ilyen???
2010. máj. 14. 18:50
6/6 Vilcsianyuja válasza:
ahány nő, annyiféle ciklus. nekem pl. tinikoromban volt egy időszak, mikor 3 és 5 hetente jött meg, felváltva, huzamosabb ideig. egyszer egy héttel előbb a normálisnál, egyszer egy héttel később. szóval igen, könnyen lehet, hogy a barátnőd ciklusa éppen két havonta jön meg, később majd valószínűleg beáll havira. bízz benne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!