Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Feltünő szerintetek a betéttar...

Feltünő szerintetek a betéttartó mármint h valaki rájönn h mi van benne?

Figyelt kérdés
,,azért vettem h a suliban ha kikell mennem mivel betét párti vagyok ,,amúgy Libresse tartó. :)
2010. máj. 13. 20:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

attól függ, h néz ki. mondjuk ha wc-be mész, akármit viszel magaddal, aki ott van és nagyon "kuksizik". úgy is észre veszi. Miért nem teszed inkább a zsebedbe-természetesen olyanba, amibe belefér?

vagy használj tampont, az simán belefér a zsebedbe, sőt még a kezedben is elrejtheted!:)

2010. máj. 13. 21:10
 2/11 anonim ***** válasza:
És szerinted 10 év fölött hány ember nem tudja,hogy a nők menstruálnak?? És teljesen természetes.
2010. máj. 13. 21:14
 3/11 A kérdező kommentje:

[link]

a párduc mintás van nekem

2010. máj. 13. 21:16
 4/11 A kérdező kommentje:
de míg az osztályból kijövök úgy értem h a fiúk rá jönnek h mi az ??
2010. máj. 13. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:

A fiúk le vannak szarva. Ha értelmesek, akkor azok is tudják, hogy egy nőnemű lény menstruál olykor. :D

Egyébként a párducpöttyös tényleg egy kicsit színes meg érdekes, nekem egy pénztárca jut eszembe róla, de nem hinném, hogy valakit túlzottan érdekelne. Ha meg kérdezik, akkor válaszolsz, hogy "női dolog". És kész.

2010. máj. 13. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:
mondjuk szerintem ebből, nem látszik h mi az. simán lehet pénztárcának is nézni, vagy valami kis sminkes neszesszernek:)
2010. máj. 13. 21:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha egy kis tükör lenne, vagy pénztárca, egyáltalán nem gáz. És valóban, mindenki tisztában van vele, hogy a nők néhanapján menstruálnak, ahhoz meg azért kell valami "segédeszköz".
2010. máj. 13. 21:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Ezen a kérdésen jót nevettem. Szerinted mégis mit gondolnak, amikor látják a kezedben a kis virágos/cicás/masnis/kitudjamilyenmintás dobozkával/táskával/akármivel a kezedben hetykén ballagsz a wc-re? Hogy az orrodat akarod bepúderozni? Ne álltasd magad, mindenki tisztában van az efféle folyamatokkal. :=)

Persze, nem kell lóbálva vinni a betétet a wc-re, pl. vehetsz egyenként csomagoltat, az könnyedén belefér a zsebedbe is, még az sem feltűnő, amikor előveszed a táskádból és zsebrevágod. Nyugi, nem kell túlaggódni a dolgot :=)!

2010. máj. 13. 21:21
 9/11 A kérdező kommentje:
oké megnyugottam és köszi mindenkinek :)
2010. máj. 13. 21:35
 10/11 anonim ***** válasza:

nekem is párducos van :) vidd a táskát is be magaddal én is ugy szoktam

19/L

2010. máj. 14. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!