Feltünő szerintetek a betéttartó mármint h valaki rájönn h mi van benne?
attól függ, h néz ki. mondjuk ha wc-be mész, akármit viszel magaddal, aki ott van és nagyon "kuksizik". úgy is észre veszi. Miért nem teszed inkább a zsebedbe-természetesen olyanba, amibe belefér?
vagy használj tampont, az simán belefér a zsebedbe, sőt még a kezedben is elrejtheted!:)
A fiúk le vannak szarva. Ha értelmesek, akkor azok is tudják, hogy egy nőnemű lény menstruál olykor. :D
Egyébként a párducpöttyös tényleg egy kicsit színes meg érdekes, nekem egy pénztárca jut eszembe róla, de nem hinném, hogy valakit túlzottan érdekelne. Ha meg kérdezik, akkor válaszolsz, hogy "női dolog". És kész.
Ezen a kérdésen jót nevettem. Szerinted mégis mit gondolnak, amikor látják a kezedben a kis virágos/cicás/masnis/kitudjamilyenmintás dobozkával/táskával/akármivel a kezedben hetykén ballagsz a wc-re? Hogy az orrodat akarod bepúderozni? Ne álltasd magad, mindenki tisztában van az efféle folyamatokkal. :=)
Persze, nem kell lóbálva vinni a betétet a wc-re, pl. vehetsz egyenként csomagoltat, az könnyedén belefér a zsebedbe is, még az sem feltűnő, amikor előveszed a táskádból és zsebrevágod. Nyugi, nem kell túlaggódni a dolgot :=)!
nekem is párducos van :) vidd a táskát is be magaddal én is ugy szoktam
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!