Lányok, ti hogy oldjátok meg menstruáció alatt, hogy ha például vendégségben vagytok, ne legyen sehogy se túl feltűnő hogy megjött?
Figyelt kérdés
Pl. zuhanyzás, WC, stb...2010. jan. 25. 13:55
1/10 anonim válasza:
Háát,mivel wc-re ill.zuhanyozni valószínű nem társaságban fogsz menni,így nem lesz nehéz megoldani...
De ha arra gondolsz,hogy hova tedd a betéted,mert zavarna,ha ki kellene dobnod az ő kukájukba,akkor tedd zacsiba és rakd el a táskádba,és otthon majd kidobod.Feltéve,ha nem egy hétig vagy vendégségben,mert akkor célszerű valahogy hamarabb megszabadulnod tőle.
2/10 A kérdező kommentje:
hát néhe ott alszom 1-2 barátnőmnél, és olyankor azért el tudok mélázni ilyen problémákon :)
2010. jan. 25. 14:15
3/10 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdést, de megpróbálok válaszolni. Szóval gondolom a betét / tamponcserét a wc-n végzed. Vidd be magaddal! Biztos senki se fog megmotozni a wc előtt! :) A használtat meg csomagold be wc papírba, tedd zsebre, és osonj ki a kukához, ha nincs bent. Ha egynél több zuhanyzási lehetőség nincs, akkor vegyél nedves törlőkendőt, és azzal "mosakodj" meg. Ha nem elég nagy a zsebed, vigyél be táskát! Lányoknál nem fura, hogy mindig náluk van pl a sminkkészletük :) Tamponnál egyszerűbb persze, nincs annyi gond. A szerintem nagyobb baj az ilyenkor szokásos hasmenés... Hát, arra nem tudok tippet adni, de inkább a wc-be minthogy bajod legyen :)
4/10 anonim válasza:
Ne a tetejére tedd a betétet, hanem kicsit túrj bele a szemétbe! Átlag kétnaponta úgyis le kell vinni, és ahol nők vannak, nem szokatlan hogy betét van a kukában! Nem kell parázni! :)
5/10 anonim válasza:
Azért barátnőknél szerintem simán meg lehet mondani vagy valahogy szóba hozni, hogy megjött (szerintem előttük nem "ciki") és akkor nem csodálkoznak, ha találnak egy betétet/tampont a kukában.
6/10 anonim válasza:
Velem is volt már így! Én azt csináltam, hogy egy lezárható telótartóba raktam néhány tampont(elég fura ötlet), és zsebre tettem, mintha ott lenne a telefonom! Na, és ezt vittem be a WC-re! Aztán ott nem dobtam ki a kicseréltet, hanemnagyon alaposan becsomagoltam, visszatettem a tartóba, aztán meg a táskámba raktam egy zacsiba a használtakat, persze becsommagolva! És az estéken kívül nem fürödtem, hanem nedves, intim törlőkendővel töröltem meg magamat.
7/10 anonim válasza:
Szerintem is a baratnodnek elmondhatod, de ha nem szeretned, akkor alaposan csomagold be es tedd be a taskadba, aztan majd kidobod egy kukaba.
8/10 anonim válasza:
én kedveseméknél is így szoktam (ált van olyan mázlim, h akkor jöjjön meg mikor nagyritkán sikerül Nála aludnom...): becsomagolom wcpapírba, aztán elrejtem a táskámba, aztán otthon kidobom. fürödni ált együtt szoktunk, így akkor is tampon és bugyi... Nem, nem vagyunk hülyék. :D Nekünk így jó... :)
16/L
9/10 anonim válasza:
tampon+bugyi???
úrísten de visszamaradott világban élünk!!
10/10 anonim válasza:
Egyébként a WC sem dugul el ha a tampont beledobod...feltéve ha nem ilyen régi tipusú...lehet hülye vagyok,régen énsem mertem wc-be dobni,de aztán vendégségben nem tudtam egyszerűen máshova..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!