Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan lehet otthon kifakaszta...

Hogyan lehet otthon kifakasztani a Bartholin-tályogot?

Figyelt kérdés
Első alkalommal magától kifakadt egy hét után. De most sokkal fájdalmasabb. Nektek mi segített? Próbáltam kurkumát, szódabikarbónás fürdőt, teafaolajat...
2017. ápr. 14. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

És ezeket milyen elmeállapot mellett tetted? Nincsenek házi praktikák, de az ügyeskedésre az életed is rámehet.

Nőgyógyászhoz fordulj, lehet műteni kell.

Egy gyulladásos folyamat következtében keletkező ciszta vagy tályog nem steril körülmények között, nem megfelelő eszközökkel és tudással megnyitása csak rossz irányba hathat.

2017. ápr. 14. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább be! Anyunak rendszeresen begyullad,fáj.S nődoki leszivja s utana jegeli meg gyógyszert szed rá...
2017. ápr. 14. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Előttem szólókkal egyet értek. Ez olyasmi, amit orvosra kell bízni! Ha súlyos, még az is lehet hogy antibiotikumot ad!
2017. ápr. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!