Nemi szervi szemölcsökre valami megoldás?
Nemi szemölcsre nincs otthoni praktika. A HPV pedig nem játék, ugyanis ez okozza sokszor a méhnyakrákot.
Orvos, kezeli, ad immunerősítőt és félévente kontrollra kell menni utána.
Vény nélkül sajnos nem pusztítja el semmi :/ Van akinél még a vénnyel felírt gyógyszer sem hatásos.
Erősítsd az immunrendszered ( az orvos által felírt ecsetelőn kívül) , hogy gyorsabban le tudja győzni a szervezeted, és MENJ EL orvoshoz, mert terjedni fog, és sokkal nehezebben fogsz megszabadulni tőle.
Házi praktikákkal ne próbáld meg eltávolítani, mert 3db-ból egy nap alatt 200 lesz.
Most jövök a nőgyógyásztól, ugyanezzel küzdök. Kaptam ecsetelőt, egy hét múlva vissza kell mennem.
Számomra felháborító, hogy vonják a fizetésemből a TB-t és ezt a vizsgálatot csak úgy csinálják meg, ha befizetsz 6000 forintot, ugyanis erre nincs támogatás. Ráadásul egy órán belül vissza kellett mennem a befizetett csekkszelvénnyel.
DE!
Akármilyen kellemetlen a vizsgálat (én sem szeretem, hidd el!) és akármennyit is kell fizetni érte, inkább ez, mint hogy ellepjenek a szemölcsök vagy rosszabb esetben méhnyakrákom alakuljon ki!
Úgyhogy inkább irány az orvos és kezeltesd magad!
A kenőcs egyébként háromezer forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!