Valaki járt már így?
Figyelt kérdés
Sziasztok 73 napja nem jött meg 3hete teszteltem negatív lett 3 hét múlva megyek dokihoz mert akkor kaptam idő pontot előre le írom hogy nem tudok újra tesztelni kert dolgozom és nincs egy pici időm se venni ☹ de ha valaki volt már ilyen cipőbe az írjon előre is köszönöm .2017. ápr. 13. 16:43
1/8 anonim válasza:
Jó, akkor még várj 3 hétig. Ez már rég sürgősségi eset lenne, de mindegy.
Fogyás hízás, hormonális rendzser problémája, PCOS, myoma, carcinoma - ezer oka lehet hoy nem menstruálsz.
2/8 anonim válasza:
Folosleges ujra tesztelni.
Nekem ketszer volt sok kihagyas. Stressz, dieta is okozhatja. Bar PCOS-em is van de pontos a menzeszem.
3/8 A kérdező kommentje:
64 kiló vagyok semmi stresszes dolog nem történt. Sokat pisilek aluszékony vagyok .
2017. ápr. 13. 16:52
4/8 anonim válasza:
Dehogy sürgősségi eset. :D
Ha egyébként nem vagy rosszul, nem lesz bajod 3 hét alatt, nyugi. :) Egyébként ha annyit dolgozol, hogy egy tesztet venni sincs időd, akkor simán lehet, hogy csak a stressz miatt nem menstruálsz. Nekem is voltak ilyen időszakaim. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Nem ☺ semmi stressz nem ér minden napom csodás csak itt szikszón ilyen késő adtak idő pontot ☹
2017. ápr. 13. 16:55
6/8 A kérdező kommentje:
Sürgősségire mivel mennyek nem vagyok rosszul.😐 3 hét és egy kedves rendes orvos fog meg vizsgálni csak agódom hogy mi lehet a baj mert 3 héttel ezelőtt teszteltem negatív volt ☹ szeretnénk babát
2017. ápr. 13. 17:01
7/8 anonim válasza:
Baba biztos nincs a dologban, mert azt már kimutatná a teszt. Ezer- meg ezer dolog okozhatja a menzesz késését, köztük a PCO, ciszta, pajzsmirigy alulműködés, és a többi.
8/8 A kérdező kommentje:
Cisztám 2 éve volt annak tünetei voltak ☹
2017. ápr. 13. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!