Fogamzásgátlót szedek, de már a 7 napos szünet előtt elkezdek vérezni (9 hónapja szedem), más is járt így? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Először a Deciora nevű fogamzásgatlót szedtem, és az utolsó tabletta előtt kb 1 héttel elkezdem menstruálni. Az első három hónapban nem foglalkoztam vele, gondoltam nem állt be, de a következő 3hónap is így telt. Az orvos azt mondta próbáljak ki mást, ha az se jó menjek vissza. Az új fogamzasgatlo egy fokkal jobb, de meg itt is a tabletta szedése közben jott meg, csak az utolsó napján. Viszont most tartok az utolsó levélnél, vasarnap kell abbahagynom, es 2 napja megint verzek, bár ez inkább pecsételő, de enyhén görcsöltem is. Természetesen visszamegyek az orvoshoz, csak gondoltam megkérdezem, járt e így valaki, mit gondoltok erről2017. márc. 28. 00:34
1/1 anonim válasza:
Én még soha nem jártam így, nem volt köztes vérzésem, előbb se jött meg a 7 gyógyszermentes napnál, ha végleg abbahagytam utána mindig rendesen megjött. De szerintem neked valahogy nem tolerálja a szervezeted a gyógyszert. Mert az első 3 hónapban oké ha ilyenek vannak mert hozzá kell szoknod, de ha tovább tart akkor az annyira nem jó, főleg ha cseréltél gyógyszert és akkor is gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!