Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 éves lány vagyok. Február...

18 éves lány vagyok. Február 1-én volt missed abortuszom mert elhalt a magzatom. Többi lent. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ezek után volt hüvelygyulladásom, és gombás fertőzésem is 6 hetet kelet várnunk a szexig, mi be is tartottuk a párommal 7 hetet vártunk.Elmentem nőgyógyászatra,ott írtak fel hüvely kapszulát, és gyulladástól valló gyógyszereket bocsánat, nem tudom már mi volt a neve. ezek a gyógyszerek semmit nem segítetek, kb. 5-6 nap után úgy begörcsöltem hogy nem tudtam megmozdulni, se menni. Be vittek a kórházba, ott vissza küldtek a nőgyógyászatra, és megvizsgált az orvos és annyit mondott hogy azért fáj, mert megfog jönni a menstruációm,irt fel görcsoldót. De ezek után se javult semmit. Menstruációm

1 hónapban 2-szer volt,egyszer nagyon lapos a hasam, egyszer meg fel van puffadva, és szúró fájdalmat érzek a méhemben,tisztálkodásommal biztos nincs baj, mert minden nap mosakodok, intim mosakodóval ami gyógynövényes, fertőzések megelőzésére és gyógyítására alkalmas, tisztán tartom magam. Már nem tudom mit tegyek nem tudok normális szexuális életet élni, úgy érzem én már nem leszek soha többé normális ember olyan amilyen voltam..

2017. ápr. 8. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kontroll uh-t csináltak, hogy kiürült-e a méhed?
2017. ápr. 8. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el másik dokihoz, mert ez biztos nem normális dolog.
2017. ápr. 8. 21:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, megnézték, de semmi.. Voltam már más dokihoz az se mond semmit. Nem tudom mihez kezdjek
2017. ápr. 8. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

kezdetnek std teszt mind a kettőtöknek

aztán másik nőgyógyász

ill beszélj a háziorvosddal is, hogy hova menjél még el!

2017. ápr. 8. 22:20
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A párodat is kezelték a fertőzés miatt? Mert lehet, hogy csak simán visszafertőz.

És igen, keress másik orvosokat - mert ez igy nem normális dolog.

2017. ápr. 9. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!