Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éve lány vagyok, nemrég volt egy abortuszom és nem kívánom a szexet egyáltalán!?
Én csak 16 éve vagyok lány, de ötletem van.
Lehetséges, hogy lelki eredetű a probléma. Nem tudom, mi állhatott az abortusz hátterében, de még ha nem is akartad a picit, valamilyen szinten azért mély sebet üt egy anyában a gyermeke elvesztése, ez ösztön. Lehetséges, hogy emiatt depressziós vagy, csak nem veszed észre. Szerintem beszélj erről egy pszichiáterrel, és ha ő nem tud segíteni, akkor menj vissza a nőgyógyászhoz, és kérdezd meg tőle, hogy mi lehet a probléma.
Egy hiányzó "s" betű milyen mélyreható szinten megtudja változtatni egy mondat értelmét... csodálatos.
Hogy hozzá is szóljak: Mint nem hozzáértő, én nem zárnám ki. Gondolom idő kell a szervezetednek a regenerálódáshoz egy ilyen sokk után.
Miért volt szükség abortuszra? Beteg volt a baba, vagy csak nem szeretted volna megtartani? Mivel védekeztetek?
Egyébként valószínűleg lelki oka van. Azért az abortusz nem egy vidám dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!