Mi a különbség a Rivotril megvonási tünetei és az idegösszeroppanás között?
Szia! Nekem idegösszeomlásom nem
volt, legalábbis nem tudok róla. Bár volt néhány komoly mélypontom, lehet annak lehet nevezni. Rivotril... évekig függő voltam, sajnos. Prozaccal együtt kezdtem el használni, végül napi 3-4 darabot kapkodtam belőle, este alap volt alvashoz. Kb 3 év múlva számomra úgy tűnt, kezd egyre feltűnőbb lenni a függőségem. ( ekkor már prozacot nem használtam ) remegett a kezem ha napközben nem vettem be, ingerlekeny voltam. Végül leálltam vele, egyik napról a másikra. Komoly elvonási tüneteket produkáltam. Nem tudtam beszélni mert a szám, ajkaim merevnek és zsibbadtnak éreztem -ez volt a legzavarobb és legfurább, munkahely miatt is kellemetlen, sírás tört rám kiszámíthatatlanul. Futással igyekeztem nyugtatni magam. Közben a cigit is letettem. Sajnos tönkretett valamilyen szinten a Rivo, nem erzem a réginek magam hiába álltam le. Sérülékeny és instabil maradtam. Szóval az elvonási tünet azert nem idegösszeomlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!