Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten es ha nem mulik,...

Canesten es ha nem mulik, akkor nogyogyasz?

Figyelt kérdés
Soha nem volt meg ilyen jellegu fertozesem (marmint huvelyi, intim tajeki), de most valami nincs rendben. Sajnos csak csutortokon lesz doki. Ha veszek canestent vagy amit ajanlanak a patikaban+ huvelyflora helyreallitot az ugy jo? Gyanitom, hogy gomba lehet, de mivel nem olyan veszes a dolog csak kicsit kellemetlen, azert gondolom eleg lehet a veny nelkuli megoldas. Ha nem mulik el, akkor termeszetesen elmegyek dokihoz. Bajt evvel nem csinalok ugye? 18 eves vagyok. Belul nincs problemam meg csak a huvelybemenetig tart a problema. A gat, kisajkak, nagyajkak meg a huvelybemenetem viszket, eg, faj. Antibiotikumot nem szedtem, strandon uszodbn nem voltam... tartos kapcsolatom van 2 eve, tudtammal husegesek vagyunk. Szoval olyan nagy baj nem lehet, gondolom en. Fogamzasgatlot szedek mar jo ideje, eddig nem volt semmi bajom.
2017. márc. 27. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Épp most volt nekem is hüvelygombám. Mindenképp vegyél Canestent, és használj intim mosakodót. Engem ez a kettő hozott helyre! Ártani biztosan nem fog!

Jobbulást! Ne aggódj, pár nap alatt kikezeled. :)

2017. márc. 27. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Ha nincs folyásod és csak viszketsz akkor egyelőre vegyél Canestent és kend azzal. DE mindenképp menj el orvoshoz.
2017. márc. 27. 15:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Folyasom nincsen, vettem kremet meg kupot. Ez utan kell majd huvelyflora helyreallito? A drogerias intimmosakodo is jo vagy patikaban vegyek azt is?
2017. márc. 27. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Én a Rossmannba vettem 1200Ft-ért Lactacyd intim mosakodót. Ezt gyógyszertárba is lehet kapni, de ott drágább.
2017. márc. 27. 21:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom
2017. márc. 28. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Canesten nekem megoldás volt!
2017. márc. 29. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!