Melyik rendelest kell felkeresni hugyuti fertozes gyanuval? Nogyogyasz, urologus, haziorvos? Tapasztalatok?
Akkor menj el, de vehetsz gyógyteakeveréket is rá, csak nem fognak tudni vizelettesztet csinálni.
Menjetek a fiúddal, mert őt meg lehet vizsgálni, és neked is ugyanaz a kórokozód van.:)
Az nem jelent "semmit", csak csökkenti a fertőzés valószínűségét.
Elég, ha nem mostál te kezet együttlét előtt vagy a fiú mostalan kézzel nyúlt hozzád, vagy gombás a lába, és belefetrengtetek, vagy szedtél antibiotikumot, bármi.
Meg sohase volt ilyenem. Nagggggyon rossz erzes. Lehagytam, hogy pisiles vegen meg egy jot fel is hasit. Most vettem be tozegafonya tablettat. Sajnos holnap nem tudok elmenni az orvoshoz, de ez irto gaz.
Ha valakinek van ilyen, utana gyakoribb?
Most voltam pisilni. Miutan befejeztem a legveget wc papirra engedtem. Rozsaszin. Tehat nem a menzesz. Na de kerem. Mi az ami ennyire durvan kepes fertozni. Ket nap alatt veres vizelet? Nem tulzas ez kicsit?
Hívd fel a háziorvosod, hogy ezzel a problémával mennél, valószínűleg kérni fog vizeletmintát is. Aztán majd ő megmondja, hogy hova kell tovább menned.
Tőzegáfonya készítmények nagyon hatásosak az ilyen húgyúti panaszokra (tea vagy kapszula), mást nagyon nem tudsz vele csinálni, főleg, ha pont megjött. Egyébként javasolnám a kamillás ülőfürdőt, ha meg tudod oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!