Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kisebesedett a nemiszervem 14...

Kisebesedett a nemiszervem 14 évs vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 hónapja vettem észre mikor wc-ztem és elkezdett csípni.Mikor megnéztem ,hogy ez mitől történt vagy egyáltalán miért csíp megláttam egy kis sebet a végbél nyílásom és a hüvelyem között. Nem különösebben foglalkoztam vele. Este bekentem bepantennel és mentem iskolába. Ezt minden reggel megcsináltam mikor egyszer csak észrevettem ,hogy ellezdett varrosodni.Nagyon megörültem neki. Aztán megint elkezdwtt csípni de most nem ott hanem a hüvelyem mellett az nagyobb seb volt és ha megtöröltem csípett és vérzett kicsit azt is kenegettem de nem gyógyult be. A másik oldalon is kijött. Aztán most meg nem hiszem ,hogy ez érthetően lesz elmagyarázva de a hüvelyem két ildalán van két kis kinövés (nem tudom hogy hívják)most a bal oldali "kinövés" teteje kisebesedett és pokolian fáj

Arról a krém is lepereg (rajta se marad). Nem tudom mi ez és mit kéne vele tennem rosszul tettem valyon ,hogy kenem vagy nem?

(Nekem nincs meg)

Aki elolvasta annak nagyon köszönöm.

Aki tud is segíteni a bajomon akkor ő egy isten.

2017. márc. 23. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Akkor az orvos=isten. Menj el nőgyógyászhoz. Mekkora vérző fájó sebek kellenek ahhoz, hogy végre belásd, hogy orvosra van szükséged?
2017. márc. 23. 18:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A tünetek utalhatnak kisebb hüvelyi fertőzésekre, de utalhatnak komolyabb nemi betegségekre is. Mindenképp célszerű lenne egy nőgyógyász felkeresése
2017. márc. 23. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat már megoldódott a problémám
2017. máj. 19. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!