14/15 éves lányok, otthon, suliban hova teszitek a "koszos" tampont/betétet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 18:49
11/19 anonim válasza:
És ahol nincs kuka a vécében, ott próbáltatok már KÉRNI? Mire való például a diákönkormányzat? Vagy egyszerűen csak a saját szátok?
12/19 anonim válasza:
kuka.ha nincs akkor ügyesen rejtsd el és ha látsz egy kukát dobd ki.:D vagy csomagold be egy zsepibe és mintha valami teljesen mást dobnál ki.:D.
13/L
13/19 anonim válasza:
Kukába tedd. És MINDIG becsomagolva!! Neked öt másodperc, a takarító meg hálát ad az égnek, mert nem kell véres betéteket meg tamponokat látnia...
21.
14/19 anonim válasza:
Megporgetem es ki az ablakon! /persze ez csak vicc volt/
Kukaba! De talaltam mar wc mellett a foldon is... :S
15/19 anonim válasza:
a tampont le lehet huzni a wc-n.
16/19 anonim válasza:
Ha nincs kuka a budiban akkor tele kell szemetelni, utána majd tesznek oda is... persze szólni is lehet de arra nem mindig hallgatnak.
Amúgy én is kukába teszem a tampont és betétet, előtte becsomagolom budipapírba vagy bármibe ami van.
18/19 anonim válasza:
Én is láttam már eldobva a földön betéteket.. Persze be sem voltak csomagolva... Elég undorító, hogy egyesek ennyire tesznek a környezetükre...
19/19 anonim válasza:
én le szoktam húzni : o
soha nem dobtam még kukába de nem szokott eldugulni a vécé..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!