S. O. S nők! Valaki segítene? Nem tudok kihez fordulni 16 l
Figyelt kérdés
Éve óta titkolom mindenki előtt hogy húgycsősérvem van de komolyan legalább 10 éve. Rettenetesen félek elmondani bárkinek, (talán a fejemben sincs minden rendben mert mindent nevetségesen szégyenlek a szüleim és a családom előtt) ha valaki nem tudná, ez azt jelenti hogy a húgycsövem a hüvelybemenetemnél türemkedik ki, magyarul ott pisilek ahol másnak lyuk van. Próbáltam utánaolvasni de ezt a betegséget csak elvétve említik de olyasmi az okozója mint a hólyagsérvnek és a végbélsérvnek. Ezek altalában szülés után jelentkeznek, de nálam nyilván nem. Szűz is vagyok egyértelműen, mert így fizikailag nem lehetséges a szexuális kapcsolat. Félek is eléggé,mert kezdek megismerkedni valakivel akivel ha komolyabbra fordul nem tudom hogy mondhatnám el. Tudom, azt fogjátok írni hogy beszéljek róla a szüleimmel de egyszerűen rosszul vagyok a gondolatától is, főleg attól hogy apám megtudja. Tudom bárhogyis kérném anyát hogy titkoljuk előtte, anya nem tud titkot tartani és nem értené meg hgy nekem ez milyen kínos.2017. márc. 16. 18:31
21/26 anonim válasza:
A húgycső sipoly nem feltétlenül születési rendellenesség,később is kialakulhat.De,ha a kérdezőnek tényleg a hüvelyébe nyílik a húgycsöve,akkor rohadt nagy mákja van,ha eddig még semmilyen fertőzést nem szedett össze és gyulladása sincs.De arról se ír,h gondja lenne a vizeléssel,pedig a húgycsősérv okozhat ilyen problémát.
Kedves kérdező megtennéd,h megnézed a saját hüvelyed és néhányat a neten?Nem biztos,h jó a diagnózisod lehet egyáltalán nincs semmi bajod.De,ha tévedtél az még mindig jobb mintha tényleg lenne valami gond.És végre megnyugodhatnál,h minden rendbe van.
22/26 anonim válasza:
Én írtam az internetes választ. Mindenképpen keress fel egy orvost, ne magadat diagnosztizáld, lehet, hogy semmi bajod. Én évekig azt hittem nincs is rajtam lyuk mert nem ment fel a tampon és nem tudtam az ujjamat se feldugni. Elmentem nőgyógyászhoz egy általános kivizsgálásra, láss csodát, simán felnyúlt az ujjával, pedig sokkal vastagabb, mint az én ujjam. Tényleg igaz, hogy sok ember nincs tisztában a testével.
23/26 A kérdező kommentje:
Tükörrel is megnéztem és tényleg nincs jó helyen. És egyébként mint minden kisgyerek én is kiváncsi voltam a testemre és tudom hogy régebben ott lyuk volt.
2017. ápr. 3. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!