Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S nők! Valaki segítene?...

S. O. S nők! Valaki segítene? Nem tudok kihez fordulni 16 l

Figyelt kérdés
Éve óta titkolom mindenki előtt hogy húgycsősérvem van de komolyan legalább 10 éve. Rettenetesen félek elmondani bárkinek, (talán a fejemben sincs minden rendben mert mindent nevetségesen szégyenlek a szüleim és a családom előtt) ha valaki nem tudná, ez azt jelenti hogy a húgycsövem a hüvelybemenetemnél türemkedik ki, magyarul ott pisilek ahol másnak lyuk van. Próbáltam utánaolvasni de ezt a betegséget csak elvétve említik de olyasmi az okozója mint a hólyagsérvnek és a végbélsérvnek. Ezek altalában szülés után jelentkeznek, de nálam nyilván nem. Szűz is vagyok egyértelműen, mert így fizikailag nem lehetséges a szexuális kapcsolat. Félek is eléggé,mert kezdek megismerkedni valakivel akivel ha komolyabbra fordul nem tudom hogy mondhatnám el. Tudom, azt fogjátok írni hogy beszéljek róla a szüleimmel de egyszerűen rosszul vagyok a gondolatától is, főleg attól hogy apám megtudja. Tudom bárhogyis kérném anyát hogy titkoljuk előtte, anya nem tud titkot tartani és nem értené meg hgy nekem ez milyen kínos.
2017. márc. 16. 18:31
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Orvosnál voltál már? Nem lehet valahogy korrigálni?

Anyukád ezt sose vette észre???? Kiskorodba gondolom ezerszer látott pisilni.

2017. márc. 16. 18:39
 2/26 anonim ***** válasza:
*kiskorodban
2017. márc. 16. 18:40
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Bármennyire is nehéz, össze kell szedned magad, és menj el gyerek nőgyógyászhoz. Valószínűleg egy nem túl bonyolult műtéttel meg lehet oldani a dolgot, de minél tovább vársz, annál több kárt okoz a sérv.
2017. márc. 16. 18:40
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Bocs hogy igy reagálok de ez nem normalis dolog hogy igy állsz ezekhez a dolgokhoz. Az anyukadrol es az apukadrol van szo. Nem idegen emberekről. Es ezzel szerintem orvoshoz is kene fordulni. Főleg ha mar legalabb 10 éve ilyen problémád van. Nem is ertem. Es ha lenne valami halálos betegséged akkor se szólnál senkinek mert nevetségesen szégyenled?? Ezt tenyleg nek tudom felfogni.
2017. márc. 16. 18:41
 5/26 A kérdező kommentje:
Gyerek nőgyógyász egyedül is fogad? 6-7 éves korom óta van, nem vette észre.
2017. márc. 16. 18:42
 6/26 A kérdező kommentje:
Félek hogy reagálnának arra hogy ilyen rég óta titkolom.
2017. márc. 16. 18:43
 7/26 anonim ***** válasza:
86%
Biztos fogad
2017. márc. 16. 18:43
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen anyukáddal menjél, ne egyedül. Ha bármilyen beavatkozásra, műtétre lesz szükség, akkor úgyis kell a szülők beleegyezése.

És nyilván egy műtét nem oldható úgy meg, hogy nem tudnak róla a szüleid.

Mondd el anyukádnak, menjetek el orvoshoz. Minél előbb! Már rég szólnod kellett volna!!!

2017. márc. 16. 18:44
 9/26 anonim ***** válasza:
38%
7es voltam ja mond el anyukádnak nekem herevisszerem volt és apámmal mentem
2017. márc. 16. 18:46
 10/26 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy ezt a problémát orvos még nem látta? Nem is orvos diagnosztizált?

Akkor az első dolgod legyen az orvos, gyermeknőgyógyászatra ha rákeresel, rengeteg lehetőséget kiad a google.

2017. márc. 16. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!