Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S nők! Valaki segítene?...

S. O. S nők! Valaki segítene? Nem tudok kihez fordulni 16 l

Figyelt kérdés
Éve óta titkolom mindenki előtt hogy húgycsősérvem van de komolyan legalább 10 éve. Rettenetesen félek elmondani bárkinek, (talán a fejemben sincs minden rendben mert mindent nevetségesen szégyenlek a szüleim és a családom előtt) ha valaki nem tudná, ez azt jelenti hogy a húgycsövem a hüvelybemenetemnél türemkedik ki, magyarul ott pisilek ahol másnak lyuk van. Próbáltam utánaolvasni de ezt a betegséget csak elvétve említik de olyasmi az okozója mint a hólyagsérvnek és a végbélsérvnek. Ezek altalában szülés után jelentkeznek, de nálam nyilván nem. Szűz is vagyok egyértelműen, mert így fizikailag nem lehetséges a szexuális kapcsolat. Félek is eléggé,mert kezdek megismerkedni valakivel akivel ha komolyabbra fordul nem tudom hogy mondhatnám el. Tudom, azt fogjátok írni hogy beszéljek róla a szüleimmel de egyszerűen rosszul vagyok a gondolatától is, főleg attól hogy apám megtudja. Tudom bárhogyis kérném anyát hogy titkoljuk előtte, anya nem tud titkot tartani és nem értené meg hgy nekem ez milyen kínos.
2017. márc. 16. 18:31
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Senki nem látta és nem tudja
2017. márc. 16. 18:52
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
persze fogad, menj nyugodtan. Sőt, ha gondolod, beszéld meg vele, hogy ő mondja el a szüleidnek, hátha úgy kevésbé éreznéd kínosnak. De ne szégyelld, ez betegség, amit kezelni kell, és a műtétbe csak a szüleid egyezhetnek bele. Ők a szüleid, és a legjobbat akarják neked. Nincs esetleg rokonod akiben bízol és megkérhetnéd hogy beszéljen velük?
2017. márc. 16. 18:52
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te honnan tudod, hogy ez van? Csak utánaolvastál a neten mi?
2017. márc. 16. 19:17
 14/26 A kérdező kommentje:
Megnézten b*szod hogy a húgycsövem ottvan a hüvelyemben es mivel más ilyen jellegű betegséget nem találtam kizárásos alapon csak ez lehet
2017. márc. 16. 19:24
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

14: Azért én inkább az orvosi véleményre hagyatkoznék.

Sok embert ismerek, akinek fogalma sincs arról, hogy mi hol van a testén, szervezetében, vagy hol kéne lennie.

2017. márc. 16. 19:28
 16/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerinted az normális hogy a lyuk, ahol menstruálok nem lyuk hanem van benne valami amin keresztül pisilek? Ne nézz ekkora hülyének, ráadasul emlékszem hogy kiskoromban nem ilyen volt.
2017. márc. 16. 19:45
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, normális

[link]

2017. márc. 16. 19:56
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

Vagy pedig hermafrodita vagy.

De a legnagyobb baj a fejedben van. Az mondjuk nagy teljesítmény, hogy ovis korod óta bújkálsz és titkolózol a szüleid előtt. De hogy lehet ennyi eszed, hogy inkább szenvedsz 10 éve egy rejtélyes betegség miatt, és a neten olvasgatsz meg rinyálsz, minthogy szólj anyukádnak (aki előtt nincs mit szégyellned, csak hogy tudd, az ő vaginájából jöttél ki), vagy elmenj orvoshoz?

Most már valóban ciki lesz bevallani, de csak mert ennyire ostobán viselkedtél.

2017. márc. 16. 20:28
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem jó a saját diagnózisod, mert most hogy megnéztem mi is az a húgycső sérv, én azt úgy értelmezem, hogy a húgycső megnagyobbodik és belülről nyomja a hüvely falát, de a kimenet az nem változik... tehát külön van lyuk ahol pisilsz elől továbbra is és külön hüvelybemenet..

viszont létezik olyan, hogy a húgycső nem a megfelelő helyen jön ki, ez viszont veleszületett dolog (kiskorodban is nézegetted magad honnan jön a pisi???) szóval erről tudnia kell a szüleidnek-háziorvosodnak...

Fiamnak is ilyen problémája van 1 hónap múlva műtik, mert a makk alján van a húgycsőnyílása és nem a makk közepén... 3 éves...

Menj el nyugodtan orvoshoz és hagyd, hogy ő mondjon diagnózist... és ő mondja meg mi a teendő...

olyan nincs, hogy valakinek a húgycsőnyílása születésénél a rendes helyen volt, majd 6-7 évvel később az bezáródik és máshol lesz...

2017. márc. 16. 21:40
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, legyél már tisztában a testeddel!

Ha valóban a hüvelyedből nyílna, az fejlődési rendellenesség, NEM alakul ki x idősen, hanem már úgy születsz, amit pici korban meg is műtenek.

2017. márc. 17. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!