S. O. S nők! Valaki segítene? Nem tudok kihez fordulni 16 l
14: Azért én inkább az orvosi véleményre hagyatkoznék.
Sok embert ismerek, akinek fogalma sincs arról, hogy mi hol van a testén, szervezetében, vagy hol kéne lennie.
Vagy pedig hermafrodita vagy.
De a legnagyobb baj a fejedben van. Az mondjuk nagy teljesítmény, hogy ovis korod óta bújkálsz és titkolózol a szüleid előtt. De hogy lehet ennyi eszed, hogy inkább szenvedsz 10 éve egy rejtélyes betegség miatt, és a neten olvasgatsz meg rinyálsz, minthogy szólj anyukádnak (aki előtt nincs mit szégyellned, csak hogy tudd, az ő vaginájából jöttél ki), vagy elmenj orvoshoz?
Most már valóban ciki lesz bevallani, de csak mert ennyire ostobán viselkedtél.
szerintem nem jó a saját diagnózisod, mert most hogy megnéztem mi is az a húgycső sérv, én azt úgy értelmezem, hogy a húgycső megnagyobbodik és belülről nyomja a hüvely falát, de a kimenet az nem változik... tehát külön van lyuk ahol pisilsz elől továbbra is és külön hüvelybemenet..
viszont létezik olyan, hogy a húgycső nem a megfelelő helyen jön ki, ez viszont veleszületett dolog (kiskorodban is nézegetted magad honnan jön a pisi???) szóval erről tudnia kell a szüleidnek-háziorvosodnak...
Fiamnak is ilyen problémája van 1 hónap múlva műtik, mert a makk alján van a húgycsőnyílása és nem a makk közepén... 3 éves...
Menj el nyugodtan orvoshoz és hagyd, hogy ő mondjon diagnózist... és ő mondja meg mi a teendő...
olyan nincs, hogy valakinek a húgycsőnyílása születésénél a rendes helyen volt, majd 6-7 évvel később az bezáródik és máshol lesz...
Basszus, legyél már tisztában a testeddel!
Ha valóban a hüvelyedből nyílna, az fejlődési rendellenesség, NEM alakul ki x idősen, hanem már úgy születsz, amit pici korban meg is műtenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!