Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj velem? Nagyon...

Mi lehet a baj velem? Nagyon fontos és sürgős

Figyelt kérdés
kb 20 perce lefeküdtünk a párommal és utána heves vérzésbe kezdtem :S és azóta vérzek :s a mensimnek még csak 2 hét múlva kéne megjönnie .. az állaga meg teljesen folyós .. :S:S :/ mi a bajom ? nem értem :(
2010. máj. 10. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is egy hete voltam dokinál, és kérdezte, hogy nem e vérzek sex után, mondtam hogy de igen, előfordul. És mondta hogy méhszáj seb. Én is azthittem hogy kidörzsöli a párom, de nem. Irány a doki!
2010. máj. 10. 20:10
 12/12 A kérdező kommentje:
most voltam orvosnál és azt hitték, hirtelen a hüvelyi ultrahang során , hogy méhen kívüli terhes vagyok . azt hittem a szívem megáll ezt hallva . majd csináltak egy gagyi tesztet , ami tényleg a legrosszabb minőségi terhességi teszt és az azt mutatta h negatív . de mondták h csináljak majd otthon is egy tesztet kb 1 hét múlva és akkor meg lesz a pontos eredmény . és ez után azt mondta a doki , hogy elég valószínű h ciklus közötti pecsételő vérzés . amúgy nagyon jófej volt az orvos . :) jah és azt is sikerült megállapítania , hogy vastag a méhnyálkahártyám és , hogy gyenge a petefészkem . :/ ezek nem olyan jók , kivéve az első , mert a baba könnyebben marad meg , ha szeretnék :)
2010. máj. 10. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!