Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a baj velem? Nagyon...

Mi lehet a baj velem? Nagyon fontos és sürgős

Figyelt kérdés
kb 20 perce lefeküdtünk a párommal és utána heves vérzésbe kezdtem :S és azóta vérzek :s a mensimnek még csak 2 hét múlva kéne megjönnie .. az állaga meg teljesen folyós .. :S:S :/ mi a bajom ? nem értem :(
2010. máj. 10. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ennyire vérzel irány az orvos! Ez nem normális..
2010. máj. 10. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Hívj valami dokit szerintem ha nem tudsz elmenni.
2010. máj. 10. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Remélem azóta már elmentél az orvoshoz, nem azt várod, hogy ki mit tanácsol, hisz azzal még a Te problémád nem oldódik meg.
2010. máj. 10. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
azonnal doki!!!
2010. máj. 10. 18:35
 5/12 A kérdező kommentje:

most ellenőriztem és még mindig vérzek :s

a színe ilyen rózsaszínes , de semmiképp nem olyan , mint a menstruációs vérzésem ideje alatt .. :S

folyékony és szagtalan . :S remélem nincs semmi bajom . amúgy 16 éves vagyok , ha számít valamit :/ :s

2010. máj. 10. 18:36
 6/12 A kérdező kommentje:
orvos csak hétfőnként délelőtt van :S:S
2010. máj. 10. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy aktus közben véletlenül kidörzsölődött,vagy megsérült benn valami.
2010. máj. 10. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Szűz voltál? Lehet csak erősebb volt a szűzhártyád és átszakadt. De ha nagyon sok (nem csak csöpög), akkor menj el az ügyeletre.
2010. máj. 10. 19:14
 9/12 A kérdező kommentje:
nem voltam szűz . ill nem vagyok szűz már több mint 1 éve
2010. máj. 10. 19:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Közeli településen is lehet nőgyógyászati rendelésre menni, de akár a legközelebbi kórház nőgyógyászatán is megvizsgálnak beutaló nélkül, ha megjelensz és elmondod, mi történt. Az általad leírt "heves vérzés" semmiképpen sem származhat egy kis kidörzsöléstől, ott komolyabb dolog lehet. Ne játssz az egészségeddel, tessék orvoshoz menni!
2010. máj. 10. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!