Ez lehet az új betéttől?
Eddig Libresse-t használtam, most ez meg Naturella...
Nem tudom, de nagyon idegesítő, és még viszket is... :O
Én magamnak veszek betétet. Ez vált be a legjobban, pihe puha, nagy cseppes és rettenet ényelmes. Csak a SPÁR-ban láttam eddig: [link]
Ezt is szeretem, kicsit kisebb képességű, amikor nagyon nem szeretném hogy meglássák teszem be mert langyon vékony.
Ha sokat váltok nekem is ez van. Ezektől még sosem volt + estére always night szoktam always narancssárgát és néha rózsaszínt is.
#1 érdekes hogy mennyire más mindenkinek a szervezete. Én pl csak az Alwayst szeretem.
Igen a betéttől lehet. Vedd azt ami bevállik.
Köszönöm a válaszokat!
Általában vagy magamnak veszem, vagy ott vagyok, mikor megvesszük, de ez kivételes eset volt...
Én ilyet szoktam használni...
Abban esetleg nem tudtok segíteni, hogy hogy/mikor múlik el a kiütés?
A naturellától nálam is ez van, a leggagyibb 100ft-osban kapható betéttől sincs bajom de attól a márkától meg viszketek.
Nézz szét otthon hátha van valahol elfekvőben a régiből, holnap pedig vegyetek más milyet.
Egy ilyen enyhe allergiás reakció egy-két nap alatt elmúlik. Igyál egy kálcium pezsgőtablettát ha van otthon.
Köszi a választ!
Már elmúlt a mensim :)
Köszi!
Lehet, hogy azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!