Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet az új betéttől?

Ez lehet az új betéttől?

Figyelt kérdés
A napokban megjött, (nem először) de anyukám nem azt a betétet vett, amit amúgy használni szoktam. Használtam, de utána elkezdett viszketni, meg mintha kiütéses lenne, vagy nem tudom...

2017. márc. 8. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam az Always betétekkel!Műanyagos hatása van az egésznek,nem is szellőzik!Azóta csak a Naturellát használom!Neked melyiktől volt problémád?
2017. márc. 8. 22:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Eddig Libresse-t használtam, most ez meg Naturella...

Nem tudom, de nagyon idegesítő, és még viszket is... :O

2017. márc. 8. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én magamnak veszek betétet. Ez vált be a legjobban, pihe puha, nagy cseppes és rettenet ényelmes. Csak a SPÁR-ban láttam eddig: [link]

Ezt is szeretem, kicsit kisebb képességű, amikor nagyon nem szeretném hogy meglássák teszem be mert langyon vékony.

[link]

Ha sokat váltok nekem is ez van. Ezektől még sosem volt + estére always night szoktam always narancssárgát és néha rózsaszínt is.

2017. márc. 8. 22:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

#1 érdekes hogy mennyire más mindenkinek a szervezete. Én pl csak az Alwayst szeretem.

Igen a betéttől lehet. Vedd azt ami bevállik.

2017. márc. 8. 22:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Általában vagy magamnak veszem, vagy ott vagyok, mikor megvesszük, de ez kivételes eset volt...

[link]

Én ilyet szoktam használni...

Abban esetleg nem tudtok segíteni, hogy hogy/mikor múlik el a kiütés?

2017. márc. 8. 23:02
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

A naturellától nálam is ez van, a leggagyibb 100ft-osban kapható betéttől sincs bajom de attól a márkától meg viszketek.

Nézz szét otthon hátha van valahol elfekvőben a régiből, holnap pedig vegyetek más milyet.

Egy ilyen enyhe allergiás reakció egy-két nap alatt elmúlik. Igyál egy kálcium pezsgőtablettát ha van otthon.

2017. márc. 8. 23:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Már elmúlt a mensim :)

2017. márc. 8. 23:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én viszketek a naturellárol, szerintem mert nagyon illatosított. Nekem is a libresse vált be, a kék.
2017. márc. 9. 19:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Lehet, hogy azért :)

2017. márc. 10. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!