Mi miatt lehet az, hogy a hüvelygomba folyton vissza jön ha cukrosat eszem?
Figyelt kérdés
Kb 13 éves korom óta van folyásom és nagyon sokáig nem tudtam vele mit kezdeni... Olyan 23 éves koromban jöttem rá hogy ha Grapefruit magolajjal irrigálok,(fél liter meleg vízbe 2 csepp) akkor elmúlik. Újabb jó időbe bele tellett míg rájöttem arra is hogy a cukros ételek miatt jön vissza folyton. Mézzel pl. amúgy semmi bajom nincs, sem a szénhidráttal, de cukortól fél óra múlva már megint folyok. Bárkinek bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy mit lehet ezzel kezdeni, azon kívül hogy mellőzöm a cukrot? Próbálom betartani a cukordiétát, de nem olyan egyszerű és ha van más megoldás is jó lenne tudni róla.2017. febr. 28. 22:28
1/4 anonim válasza:
Doki látott abban a 10 évben, vagy csak magadat kezelgeted otthon?
3/4 anonim válasza:
Így van,valószínűleg candidád van.A cukor táplálja a gombát.Olvass utána mindenképpen.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, legalább két orvosnál jártam és lehet most megyek majd a harmadikhoz.
Candidára lehet csináltatok egy tesztet, de ha negatív lesz akkor megint ugyan ott vagyok ahol a part szakad.
2017. márc. 1. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!