Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez ha nem hüvelygomba?!

Mi ez ha nem hüvelygomba?!

Figyelt kérdés

iski nevű felhasználó kérdése:

Huvelygomba! Mit tegyek?

Sziasztok! A problemam a kovetkezo ugy nez ki, hogy huvelygombam van (fogalmam sincs, hogy hol szedtem ossze). A tuneteim, hogy nagyon eg lent es van folyasom is. Elosszor probalkoztam canestennel,ami egyaltalan nem segitett utana termeszetesen felkerestem az orvosom (kulfoldon elek), aki vett kenetet es adott flucomazole-t egy darabot es mondta,hogy ha gaz az eredmeny hiv ha nem akkor nincs semmi. De az a baj,hogy ugy nez ki, hogy a gyogyszer nem hatott, mert ugyanolyan darabos a folyasom es eg is. Felhivtam az orvost, de azt mondta,hogy amig nincs meg az eredmeny nem tud mit tenni,mert minden mas eredmenyem jo. Felek,hogy nem talal semmit es ennyivel el lesz rendezve. Ahhhh mit tegyek? :/ Termeszetesen kivarom az eredmenyt, de ha nem gomba, akkor miez? Probaltam a canestent meg a flucomazolte de semmi.

2017. febr. 21. 11:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyulladás is lehet.
2017. febr. 21. 13:13
 2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy cérnagilisztád van! Nézz utána, hogy a tüneteid utalhatnak-e erre!
2017. febr. 24. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!