Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygomba? Tanácsok?

Hüvelygomba? Tanácsok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és minden hüvelygombára utaló jelet észre vettem magamon Nem voltam együtt senkivel, minden nap tusolok, de mégis elkaptam valahonnan valamit Igazából nem szeretnék orvoshoz menni, mert félek, esetleg tudtok valamit tanácsolni

2017. febr. 5. 20:40
 1/5 Tamani ***** válasza:
100%
Nem szabad ezzel játszani. Hüvelygombát nem csak szexuális úton szerezhetsz, elég, ha a hüvelyben található baktériumflóra vagy az immunrendszered megváltozik egy mostanában történt antibiotikum kúra, vagy valamilyen élettani változás hatására. A gomba megfelelő kezelés nélkül nem valószínú, hogy elmúlik. Háziorvos látogatását javaslom, aki vagy önmaga segít, vagy tovább küld nőgyógyászatra. Nincs semmi szégyellni való ezen, bárkivel megesik. A lényeg, hogy ne halogasd az orvost túl sokáig, mert komolyabb következményekkel is járhat az elhúzódó gombás fertőzés. Nem beszélve az idegesítő tünetekről.
2017. febr. 5. 20:44
 2/5 piriiiii ***** válasza:

Milyen jeleket vettél észre?

Az ilyesmit simán elkaphatod uszodában, nyilvános wc-n.

Inkább menj el orvoshoz, olvass, kérdezz utána, hogy melyik nőgyógyászhoz érdemes menni, aki kedves és normális. Nincs benne semmi borzalmas. :) Ha nem kezeled, komoly gondok is adódhatnak, a női szervek gyulladása meddőséghez is vezethet.

2017. febr. 5. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Az előző leírta. Háziorvosnál kezdj, mert amikor a gomba megjelenik a hüvelyben is, az azt jelenti, hogy a tápcsatornában már jócskán el van szaporodva, hisz onnan indul. Ő is felírhat szájon át szedhető gombairtót, ami az egész szervezetre hat, nem csak helyileg a hüvelyben. Igazság szerint nekem csak ez segített, az összes, nőgyógyász által felírt helyi hüvelykrém, kapszula, tabletta semmit nem ért...
2017. febr. 5. 20:53
 4/5 A kérdező kommentje:
De felek elmenni hozza, esetleg nincs valami recept nelkuli gyogyszer amit kiadnak 18 alatt gyogyszertarakban?
2017. febr. 12. 09:46
 5/5 Tamani ***** válasza:
Vita nincs. Régebbi a post, szóval rövid leszek: Ahogy azt már korábban leírtam, a gombafertőzéssel nem szabad viccelni, várakozni. Semmi bajod nem lesz, ha felkeresel egy orvost. Diszkréten, személyesen lát el, semmi szégyen nincs ebben. Ezért vannak, ezért vagyunk! Ne legyen urrá rajtad a félelem! Gombának semmi keresni valója nincs az emberi testben. Ki kell írtani. növessz golyókat (csak a vicc kedvéért), és menj el orvoshoz! Nem fogsz hatásos alternatívát találni.
2017. szept. 3. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!