Stressztől késget ennyit a menstruáció?
Sziasztok!
Az elmúlt 2 hónapban volt vizsgaidőszak,ès január vègèn volt egy nagyon parás vizsgám,amin nagyon izgultam,konkrètan remegtem,megfájdult a fejem,minden bajom volt. Ma már 6.napja kèsik a menstruációm, általában pontos, de inkább elöbb jön meg mint kèsöbb.
Persze a legrosszabbra gondolok.. ès fèlek. A gumival viszont sosem volt baj.
Már egy,másfèl hete olyan "meg fog jönni èrzès"t èrzek a hasamban, ès a mellem is feszül,ahogy szokott ilyenkor,mensi elött. De semmi..
Már próbáltam "nèpi praktikákat" roz.aring teázok, forró fürdő, most is ágymelegítő van a hasamon..
Veletek volt már ilyen? Normális hogy ennyit kèsik? Mikor kezdjek aggódni? Lehet a stressztől?
Meg múlt hónapban felfáztam ès szedtem rá gyógyszert..nem tudom az közre játszhat-e ebben.
Előre is köszi a válaszokaz! 21/L
A stressz egy hónapos késést is okozhat. 6 nap az lópikula, ennyi késés egy normális ciklusba is belefér. Nyugi.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!