Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció eltolás mellékhatá...

Menstruáció eltolás mellékhatása lehet bőrprobléma?

Figyelt kérdés

Elfejtettem bevenni múlt hónapban egy tablettát (Mirabella), és a melléklet írta, hogy a menstruáció kihagyása helyett folytassam a tabletta szedését, így egy hónap kihagyással fogok csak menstruálni... Interneten nem találtam semmit, minden fórumon azt írják, hogy nincs mellékhatása a menstruáció eltolásnak, de tulajdonkléppen én nem eltoltam, hanem kihagytam egyet...ha ez számít.. Ez az első levél hónapjában történt, most járok a 2. végén.

Tehát az arcom pattanásos lett, pedig sosem voltam az. Illetve szintén hormonális zavarról írtak a szem alatti karikákról, véreres szemről, ami szintén felbukkant pár napra.. Egyenként nem foglalkoznék a problémákkal, de több is felmerült, így gyanakszom a tablettára. Kétlem a terhességet, ugyanis az első hónapban védekeztünk másképpen is a párommal, illetve ha még a tabletta előtti időszakból lennék terhes, szerintem már erősebb jeleit tapasztalnám.

2017. febr. 28. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Mivel a bőrön jelentkező dolgok a belső szervek problémáját tükrözik, igazolhatják a feltevésed. Azt kellene megállapítani, melyik szerv okozza. Én a májra tippelnék.
2017. febr. 28. 13:04
 2/2 A kérdező kommentje:

Nos azóta megjött, és már újra szedem...ha ez valakinek segítség, illetve megnyugtató lehet, akkor leírom, hogy

eltűntek a pattanások. És magamhoz képest brutális hisztis érzékenységgel járt ez a menstruáció. :) !!

De tapasztalataim szerint, igenis mellékhatással jár a kihagyás. Nem vészes, csak ijesztő, ha sehol nem írják. De túléltem :D

2017. márc. 10. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!