Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek mennyire vált be a...

Nektek mennyire vált be a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

17 éves vagyok.

Elég problémás a bőröm már kiskorom óta.Jártam kozmetikushoz,mindenféle kencét,házi praktikát kipróbáltam,de semmi nem használt.A bőrgyógyász azt mondta,hogy fogamzásgátlót javasol,mert az jót tesz a bőrömnek.

Emelett nagyon görcsölős vagyok,és bő vérzésem van,emiatt vérszegény is vagyok.Ebben is segítene szerintetek? Lenne változás a bőrömön,illetve enyhítené a görcseimet a fogamzásgátló?

Köszi!:)

2016. máj. 30. 15:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem bevált nagyon

De kellett2-3 hónap

2016. máj. 30. 15:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalatot tudok mondani. Én 15éves koromtól voltam nagyon pattanásos, hátamon, mellkasomon, arcomon mély, kinyomhatatlan pattik, erős bőséges menzivel.

Kivizsgáltak, nincs PCOS stb, később tabletta mellett egyszer is mert nem hitték el! Ezt kell nálad is első körben letudni! Mert ha elkezded akkor nem tudja megnézni a cisztákat pl. Hüvelyi UH, vérvételek, terheléses inzulint nézess mindenképpen!

Nekem adtak tablettát 16múltam akkor (Diane 35 ez a létező legerősebb és kifejezetten bőrre van és később Belara fogamzásgátlásra), a menzeszem u.úgy fájt, sok volt azért, csak 5napra csökkent. Ráadásul a pattanásokon se segített egyik se. Kaptam másikat, az se. A belara hüvelyszárazságot okozott. Sajnos az akné mellékhatása a tablettáknak, mindnek... Egyetlennek nem: Nuvaring hüvelygyűrű. U.úgy működik mint a tabletta csak nem szájon át szedős. Cserébe drága de azóta (7éve után!!) végre nincs pattanásom mert mellékhatás volt mint kiderült... Van akinek segít van akinek nem, megpróbálhatod, de a lényeg hogy vizsgáljanak meg előtte PCOSra és inzulinrezisztenicára.

2016. máj. 30. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
*7évvel után..
2016. máj. 30. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!