Máriatövismag olajtól menstruáció késés?
Figyelt kérdés
Tavaly fogamzásgátlót szedtem, mielőtt elkezdtem, minden hónap 1. vagy 2.-án jött meg...a fogamzásgátló szedésével ez áttevődőtt 18.-ára..a fogamzásgátló abbahagyása után javasolták hogy kezdjem el szedni a máriatövist hogy méregtelenítse a szervezetem. Szedem is január vége óta, úgy hogy 3 hét szedés-2 hét pihentetés, és azóta a menstruációm folyton tolódik ki. Míg januárban 19-én jött meg, áprilisban már pl. 23-án...és most 27.-e van de még nem jött meg! Ennyit még sose késett, általában véve is elég érdekes mert 29-35 naponta jön meg..valakinek hasonló tapasztalata a máriatövissel?2016. máj. 27. 08:27
1/1 anonim válasza:
A máriatövisnek csak májtisztító hatása van. Nem befolyásolja a hormon rendszert. Viszont a fogamzásgátló abbahagyása okozhat ilyen jellegű zavart. A tested probál visszaállni az eredeti állapotára. Nekem az abbahagyás után volt, hogy hónapokat is kihagyott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!