Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki help!? Mitol lehet?

Valaki help!? Mitol lehet?

Figyelt kérdés

Elozo honapban 20.-an jott meg, voltak kesesek de altalaban 2 naposak. Most viszont naptar szerint, 15.-en kellett volna menstrualnom. Igen eleg ingadozo. De ez annyira paras hogy 5.Nap es semmi..

Nemi eletet viszonylag nem is elek, folyamatos stressz alatt viszont vagyok. Tegnap es elotte is jelentkeztek tunetek pl pms, mell fajdalom, hangulat ingadozas neha gorcsoltem..17/L

2016. máj. 20. 11:25
 1/3 Magic85 válasza:
Szerintem,csinálj egy terhességi tesztet és megnyugszól.
2016. máj. 20. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:

En egy orvoshoz azért elmennek

Rákszűrésre vizsgálatra

Csak h megnézzen hogy minden oké

2016. máj. 20. 15:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem hinnem hogy terhes lennek, ha a parommal lefekszunk (sajnos tavkapcsolat es ritkan talalkozunk) vedekezunk, es azt eszre vennem mert azota eltelt eleg sok ido. A terhesseg tuneteit nem produkalom :) szerencsere

Rairtam edesanyamra, hat ha tud valami nyugtatot mondani. De ebbol ugy erzem nogyogyasz lesz. Ugy is ideje mar..

2016. máj. 20. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!