Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tapasztalt már valaki ilyen...

Tapasztalt már valaki ilyen folyast? Mitol lehet?

Figyelt kérdés
Ciklusom 28napos kb a 13.naptól átlátszó nyulos folyasom volt, tenyleg mint a tojasfeherje. Ezutan kezdődött az erdekes dolog. Rengeteg folyasom van 2-3napja de csak szex közbe es olyan mint a tej. Fehér nagyon folyos es tenyleg csak szex közbe napközben száraz a bugyim...mitol lehet ez?
2016. máj. 12. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A nyúlós folyás az ovulációkor van, hallottam már ilyenről, hogy fehér színűvé válik, de saját magamon nem tapasztaltam, csak ha fertőzésem volt.
2016. máj. 12. 09:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Azert nem gondolnám, hogy fertőzés mert nem büdi es nem fáj es csak szex közbe, ami rettenetesen zavaró mert ugy tocsogok szinte semmit nem érzek. Es ha az ovulacios folyas alakul at fehérre az tobb napig tarthat?
2016. máj. 12. 09:04
 3/3 anonim ***** válasza:

"A ciklus első felében, a menstruáció után általában száraz érzetű a hüvely, nincs vagy ragacsos a nyák állaga. Sokan írják le úgy, hogy száraz, ragacsos, gumi szerű. Majd a peteérésig, az ösztrogén hormonnak köszönhetően elkezd változni. Krémes vagy tejszerű lesz, egyelőre sűrűbb állagú, de nedves érzetű. Aztán az igazán termékeny időszakban, a tüszőrepedéshez közeledve szinte vízszerűvé és nagyon nedvessé, síkossá változik. Nedves érzetű lesz a hüvely, majd észreveszed a nyúlós, tojásfehérjeszerű nyákot, amit ha a két ujjad közé veszel, akkor szét tudod húzni. A színe áttetsző vagy opálos, fehéres, de lehet rózsaszínes is akár, mert van, aki kicsit vérzik az ovuláció idején. Az utolsó ilyen nedves napot csúcsnapnak nevezzük, és ez általában egybeesik a tüszőrepedés időpontjával. Persze lehetnek kisebb nagyobb eltérések"

Na erre gondoltam, hogy van egy fázis, amikor ilyen fehéres a színe. Szerintem 3-4 napnál tovább nem tarthat.

2016. máj. 12. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!